TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Omega Antika Kurmal覺 Saat Al覺m ve Kalite Bilgisi

Antika Saatler ve Cep Saatleri zerine Payla覺mlar

Omega Antika Kurmal覺 Saat Al覺m ve Kalite Bilgisi

Mesaj Hasan24 » 18 Nis 2012, 00:26

Antika bir OMEGA kurmal覺 saat almak istiyorum.G羹nl羹k kullanmak i癟in. Kadran覺 rakaml覺 olarak.Bu tarz saatleri nereden bulabilirim? OMEGA saatlerin kalitesi hakk覺nda detayl覺 bilgi sahibi olan varsa mesaj olarak yazarsan覺z memnun olurum. Sayg覺lar覺mla
Kullan覺c覺 avatar覺
Hasan24

Kay覺t: 31 Mar 2012, 21:57

Re: ANT襤KA OMEGA KURMALI SAAT

Mesaj SeRxx » 19 Nis 2012, 00:10

sahibinden.com, gittigidiyor.com, 繹zellikle eBay.com gibi siteleri takip edin :thumbup:

Omega saatlerin kalitesine gelince; kol saatlerinde kendini kan覺tlam覺 kaliteli bir markad覺r. Arama kutucuuna '' Omega '' yazarsan覺z bir癟ok bilgi bulabilirsiniz :thumbup:

Keyifli forumlar ...
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Re: Omega Antika Kurmal覺 Saat Al覺m ve Kalite Bilgisi

Mesaj Hasan24 » 19 Nis 2012, 17:45

ok teekk羹rler...
Kullan覺c覺 avatar覺
Hasan24

Kay覺t: 31 Mar 2012, 21:57

Mesaj erdi » 30 May 2012, 17:14

Arkadalar size bi sorum olucak ben覺 ayd覺nlat覺rsan覺z sev覺n覺r覺m benm dedem覺n babas覺ndan b覺 saat kald覺 bna ad覺mdan dolay覺 benm tas覺mam覺 覺sted覺ler omega marka arkas覺nda esk覺 tren 覺slemes覺 var 覺cers覺nde san覺ye gosterges覺 var baz覺 forumlar覺 okudumda ser覺 numaras覺 falan d覺ye yaz覺yolar bunda ogle b覺sey yok ama z覺nc覺r覺nde sar覺 alt覺n suyu g覺b覺 noktalar var bunun maddi deerini merak ediyorumda ben yard覺mc覺 olursan覺z sevinirim
Kullan覺c覺 avatar覺
erdi

Kay覺t: 29 May 2012, 11:44

Mesaj asymptote » 30 May 2012, 17:25

erdi yazd覺: benm dedem覺n babas覺ndan b覺 saat kald覺 bna ad覺mdan dolay覺 benm tas覺mam覺 覺sted覺ler... bunun maddi deerini merak ediyorumda ben yard覺mc覺 olursan覺z sevinirim

ok para eder dersek satacak m覺s覺n覺z erdi bey?
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj erdi » 30 May 2012, 21:03

BAZI degerler vard覺r para 覺le sat覺n al覺namaz tabikide satm覺cam ben覺mk覺 merakt覺 sadece galer覺 覺sletmec覺l覺g覺 yap覺yorum yan覺 ondan al覺cagm paraya 覺ht覺yac覺m olm覺cag覺 g覺b覺 bu denl覺 b覺 m覺ras覺 satcak kadarda dusmed覺m daha benmk覺 hem y覺l覺n覺 ogrenmek hem madd覺 deger覺 varsa onu ogrenme merak覺yd覺
Kullan覺c覺 avatar覺
erdi

Mesaj asymptote » 30 May 2012, 21:10

En 癟ok birka癟 y羹z dolar eder erdi bey, fazlaca bir maddi deeri olduunu d羹羹nm羹yorum. Ancak mekanizmalar覺 g羹zeldir, bir sorunu yoksa iyi zaman tutarlar, eski Cortebertler de 繹yle.. Ayr覺 bir konu bal覺覺nda fotoraflar覺n覺 payla覺rsan覺z saatin hem maddi deeri hakk覺nda hem de gerekiyorsa bak覺m ve onar覺m覺 hakk覺nda size daha ayr覺nt覺l覺 bilgi verecek arkadalar 癟覺kacakt覺r.
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj erdi » 30 May 2012, 21:11

ayr覺ca bnde kalmas覺da taraftar覺 deg覺l覺m sonucta herkez olucek herkez g覺ttg覺nde yannda h覺c b覺sey goturem覺cek bundan dolay覺 sevaplar覺nla gunahlar覺nda g覺d覺cegn bu yolda arkandan gelen b覺 dua oneml覺yse d覺n覺m覺zde ondan elde edeceg覺mle b覺 yat覺ra tum mur覺tler覺ne b覺 yard覺mda bulunulsa onlar覺n b覺 dua s覺 arkandan gel覺cek b覺n dua ya temellu eder buda bnm tas覺mmdan daha k覺ymetl覺 olucagna 覺nan覺yorum
Kullan覺c覺 avatar覺
erdi

Sonraki

D繹n TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 27 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners