Saatlerden önce galiba ''usta(!)''ları bir ayarlamak gerek, zira ''ayarsız'' ustanın, ''ayar'', neyine?
''Rus malı bu yaramaz'' ha, aynen Enewwss, peh..
Razz yazdı:Drago, hsnmrycl, mlm: Teşekkürler![]()
Eğer faydam dokunuyorsa ne mutlu..
asymptote: Servisten gelen saatinin durumunu beğenmemen normal zira en basitinden o izler orda yoktu ama artık var..
İşçilik çok farklı bir kavram ve malesef TR'de oldukça kötü durumda.. Sadece saat ile sınırlı değil ayrıca.. IT ürünlerine servis veren elemanların hali içler acısı.. Unibody bir MacBook'u iz bırakmadan açan Apple servis elemanını alnından öperim mesela.. Ama yok.. iPhone ekranı değiştirip arkada toz bırakmayan servis elemanı..? In your dreams..
Otomobil servisleri de berbat.. Örn.; İlk çıktığında Leon almıştım bir heves.. Sağ aynasının katlanmasında sorun vardı.. Yetkili servise götürdüm.. ErYa.. Usta(!) kapı trimlerini sökmek için direkt tornavidayla girdi.. Resmen adamın kolunu tutup ittim.. Kavga etmeme ramak kaldı.. Ama kapı kollarındaki kanırtma izlerinin oluşmasına engel olamadım.. Müdürün odasında alnımdaki terleri silerken ustayla göz göze geldim.. Adamın bana bakışı hakikatten görülmeye değer ve ifade aynen şöyle; " Biz hep öküzleri evin önündeki kaldırımda keseriz zaten.. Niye kızdın ki..? "
Yurt dışında kapı trimi sökmek için mavi renkli özel plastik aparatlar kullanılır.. Bu aletler trim parçalarının birbirine kilitlenen kısımlarını ayırmaya yetecek kadar sert ancak parçalar üzerinde iz bırakmayacak kadar yumuşaktır.. ve emin olun benim Leon'a tecavüz eden paslı tornavidadan daha pahalı da değildir..
asymptote yazdı:Benim LPI servisinden dönen saatin halini belki görmüşsündür Razz:Uzmanlık alanı tanınmış saat ve aksesuar markalarının Türkiye dağıtımı olan LPI, son yıllarda gösterdiği başarılar sayesinde İsviçreli birçok saat üreticisinin tercih ettiği güvenilir ve yüksek performanslı iş ortağı konumuna gelmiştir. Blancpain, Glashütte, Maurice Lacroix, Tag Heuer ve Tissot LPI Türkiye nin güncel markalar portföyüdür.
Portföyünde Blancpain ve Glashütte olan bir dağıtım şirketinin servis kalitesine bakar mısınız? Satıcı ile olan diyaloğunu bu serviste çalışan adamlara(usta demeye dilim varmıyor) ibret almaları için okutmak gerek aslında. Artık emin olduğum bir şey var: Ülkemizde saatçi ve saat ustalarının ezici çoğunluğu maalesef saatlere bizim verdiğimiz değeri (hem koleksiyon, hem de saat sevgisi anlamında) vermiyor..
kubbealtı yazdı:herkese selamlar
Ball fireman saatimi atomiksaat.com ile test ettim 24 saat sonrasında
+ 2 sn
yorumlarınızı bekliyorum
msturan yazdı:Hamilton'u servisten aldıktan sonra ilk kez üç gün önce atomiksaat.com'a göre ayarladım... Ve sonuçlar şöyle:
İlk gün -1 saniye
Üç gün sonunda +3 saniye..
Bence mükemmel değerler; çok hoşuma gitti
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 92 misafir
|