TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Kafa Kar覺覺kl覺覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Kafa Kar覺覺kl覺覺

Mesaj Drago » 25 Nis 2012, 23:18

Arkadalar,

foruma 羹ye olduum son 4 ayd覺r saatler konusunda kafam o kadar kar覺t覺 ki...Bir s羹reliine mesaj yazmamaya,yorum yapmamaya karar verdim...Sabah beendiim saati akam beenmiyorum...akam yapt覺覺m yorumun tam tersi d羹羹nceler sabah ba覺ma 羹羹羹yor...Sadece uzaktan yaz覺lanlar覺 takip edeceim...biraz pasifleeceim...ve dinleneceim.Ama yazd覺klar覺n覺z覺 okuyaca覺m... ;)

Kimbilir belki d繹n羹羹m g羹zel olur :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Drago

Ya: 61
Kay覺t: 26 Ara 2011, 01:09

Re: Kafa Kar覺覺kl覺覺

Mesaj vincefb » 25 Nis 2012, 23:27

Reyiz alt覺 羹st羹 saat ;)
Tamam hayat覺m覺zda ki yerleri 繹nemli ve bizler i癟in 癟ok deerli ama bu kadar kafay覺 yormamas覺 laz覺m :thumbup:

Ben bazen sabahtan aksama kadar bak覺yorum.. Herg羹n 2-3 yeni model saat geliyor saat癟ime, her birinde ar覺yor.. akl覺m kalm覺yor mu? kal覺yor!!

Bir g羹n Cartier BB.. bir g羹n full rose gold Hublot, ertesi g羹n Daytona 癟elik alt覺n... her g羹n gider takas yapar覺m veririm elimdekini deitiririm.. ama mevzu bu deil benimde hala gel gitlerim pimanl覺klar覺m var ahhh dediklerim... ama kafamda oturmu bir koleksiyon almay覺 hedeflediim saatlerim var.. ama bu saatten sonra ekstra para vererek deil elimdekilerden g繹zden 癟覺kartt覺klar覺mla ;)

Ve benim i癟imde, akl覺mda ekillenen koleksiyon TSF sayesinde sizlerin g羹zel, deer verdiim fikirleri sayesinde :champ: 1 羹ye hari癟 :lol:

O y羹zden Reyiz, kal sen bizimle gitme bir yere ;)

Gel haftasonu bulual覺m ;) al覺y覺m ne kadar saat varsa incele.. benim saat癟ime gidelim onu takal覺m 繹b羹r羹n羹 癟覺karal覺m :D

Hem buras覺 art覺k saat forumundan 癟ok yuvam, sizlerde kardelerim gibisiniz :champ: :champ:
En son vincefb taraf覺ndan 25 Nis 2012, 23:32 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
vincefb

Kay覺t: 11 Au 2011, 13:28

Mesaj drk » 25 Nis 2012, 23:30

Drago, saat alman覺n en g羹zel k覺sm覺 zaten karar verme aamas覺 :thumbup: Ben dahil bir癟ok kii, defalarca karar deitirip bir saat al覺yor ancak o saat bile tam olarak istedii deil ki bir s羹re sonra yeni saat i癟in arat覺rmalara bal覺yor ;) Uzun laf覺n k覺sas覺, yazmamak yerine daha 癟ok yazarak, daha fazla fikir al覺 veriiyle yolumuza devam edelim derim :champ:

Vince, kimdir o 羹ye :?
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj SeRxx » 25 Nis 2012, 23:39

VinceFB'nin teklifi red edilemez :thumbup:

2 ay 繹nce saolsun Drk saat al覺m覺mda yard覺mc覺 oldu, ona dedim ki bu saat tamamd覺r beni uzun y覺llar g繹t羹r羹r; birka癟 hafta sonra ya Drk PO var takas etsem mi diye sormaya balad覺m :D PO'yu alsayd覺m duracak m覺yd覺m? - Hay覺r !!

Yani git-gel yaamak sabah ki fikirle akam ki fikrin uyumamas覺 hepimizde olan bir ey .. Kriz d繹nemi hepimizde oluyor ama burada sohbetlerle a覺yoruz ve ben burada sohbetlere kat覺larak ger癟ekten kafamda net bir eyler oluturdum; u an 繹yle bir rahat覺m ki, sahip olduum saatleri b羹y羹k zevkle kullan覺yorum desem yalan olmaz ...

Bence batan yeni bir saat al覺m s羹reci balas覺n :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj Hsnmrycl » 26 Nis 2012, 00:10

bu yorumlar覺n hepsine "LIKE" butonu laz覺m :)
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

Mesaj Thevenin » 26 Nis 2012, 00:11

TSF Rehabilitasyon Odalarimizdan capsler :thumbup: Otomatik 7 gun, kurmali bir hafta icinde kesin tedavi :D

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj necati » 26 Nis 2012, 08:30

Thevinin, bu rehabilitasyon odalar覺na bir saat severi 24 saat yaln覺z ba覺na b覺rak覺n. D繹nd羹羹n羹zde duvar saatlerini k覺rm覺 olur. Neden yapt覺n derseniz, 'bunu yapmam覺 rolex s繹yledi' der :D
Kullan覺c覺 avatar覺
necati

Ya: 52
Kay覺t: 07 Mar 2012, 21:22

Mesaj 2fast4u » 26 Nis 2012, 10:09

saatler sadece zaman覺 g繹stermek i癟indir iht覺yact覺r s覺rlama yaparsak b覺r c覺t yukar覺da tak覺 aksesuar hatta prest覺j unsuru alg覺lan覺r bir 羹st veya ayn覺 basamakta hobi,merak ii olarak g繹r羹leb覺l覺r,daha 羹st羹nde koleks覺yonerl覺k ruhu vard覺r onun ustunde tak覺nt覺 obsesif bozukluk net覺ces覺nde savurganl覺k yer al覺r k覺 doktor yard覺m覺 gerekir.Bu piramidi zevk ald覺g覺n覺z hersey i癟in s覺nayab覺l覺rs覺n覺z.Araba ,ev ,spor,k覺yafet ,saat vs.Simdi s覺z kend覺n覺z覺 nerde goruyorsunuz bunun cevab覺 oneml覺 .Tsf uyes覺 olduguna gore 1 i gectim.2 ye geld覺g覺mde grand se覺ko 覺le kafay覺 bozmusken b覺rden 覺sv覺cre g覺rdab覺na g覺rm覺s b覺r saat merakl覺s覺 goruyorum.GS y覺 mant覺k覺 nedenler 覺le elem覺st覺k.Yoksa guzel kal覺tel覺 saat tart覺smas覺z.Fakat 2.el marka b覺l覺n覺rl覺l覺i konular覺 akla gel覺nce ay覺rd覺g覺n butce 5k uzer覺de olursa kayb覺n fazla.Net覺cede 3.4. basamakta deilsin .o zaman ger覺ye 3-5 marka kal覺r k覺 bunuda kolunda deneyerek anlaman fazla vak覺t almaz.Ben der覺m k覺 alm覺sken 2.el deeri yuksek begend覺g覺n but覺k b覺r saat markas覺 al sonra bunu tak覺nca hayat daha guzel deilmi dersen d覺rekt son basamaa z覺pla ve k覺r z覺nc覺rler覺n覺 :D
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: cuppelizuppe, gargamell ve 184 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners