İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
mucadeleci » 09 May 2012, 00:24
bf109 yazdı:mekanizma rus saatlerini hatırlattı.
Haklısınız aslında bu saatteki mekanizmayı ve Ruslara örnek olarak 3133ü veya herhangi muadilini ele alırsak, iki mekanizma farklı modifikasyonlar görmüş aynı temele dayanan mekanizmalar, ekteki linkte detaylı bilgiler mevcut olmakla beraber, benim açımdan forumun en trajik sonuca sahip başlıklarından birisidir.
viewtopic.php?f=13&t=4635#p54152
Zamana and olsun ki.....
-

mucadeleci
-
mrbars » 09 May 2012, 01:18
bülent hocam, bu zarifliği tüm son kutu açılışların içinde en kaddi-i müstesna saat olarak ayrı tuttum.
nadide bir parça, güle güle kullan.
-

mrbars
-
mrbars » 09 May 2012, 01:28
bulenty yazdı:NickyNick yazdı:Maurice Lacroix...
Baybars Adana ya yolu düşerse arayacak,atla sen de gel güzel bir Adana ziyafeti çektireyim size

geçen sene günlerce adana'da kaldım. zaimoğlunda akşamları pineklerken bilmezdim ki sen ordasın.
bu sene adana'da işlerim pek az, ama belli etti ki mecbur yaratacağız bir şekil.
işe bağlayamassam dahi, özel geleceğim.
-

mrbars
-
bulenty » 09 May 2012, 01:34
mrbars yazdı:bulenty yazdı:NickyNick yazdı:Maurice Lacroix...
Baybars Adana ya yolu düşerse arayacak,atla sen de gel güzel bir Adana ziyafeti çektireyim size

geçen sene günlerce adana'da kaldım. zaimoğlunda akşamları pineklerken bilmezdim ki sen ordasın.
bu sene adana'da işlerim pek az, ama belli etti ki mecbur yaratacağız bir şekil.
işe bağlayamassam dahi, özel geleceğim.
Herzaman beklerim.Şu aralar en güzel zamanı,,e donanımdan biliyordun,Mete yada Koraya a ulaşsan yeterdi
Hobisi olan insan,zararsızdır ve hatta iyi,güzel insandır
-

bulenty
-
razz » 09 May 2012, 09:24
Tebrikler

" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
-

razz
-
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi