Almak zorunda değilsiniz, lüks tüketimde mantık aramayın eğer o şirketlerden birinin başında siz olsaydınız yine aynı şekilde mi düşünecektiniz? Lütfen önceki mesajinizdaki küfürlü kısmı kaldırın.
davinci yazdı:çook daha ucuza aynı işlevi gören varken bit kadar şeyi bize o fiyatlara satabiliyorlar
Boşver Davinci, ben de senin gibi düşünüyorum artık Sub. alacaktım vazgeçtim; hatta yarın Carrera'mı da satacağım. Yolda beklediğim bir kutu var, onu da gelir gelmez satacağım ..
Şu an adını hatırlamadığım bir markanın arkası rulet şeklinde bir saati vardı. hatta saatin ön yüzü de oyun kağıtları gibiydi. O saatler burada da bir başlıkta yer almıştı. Belki Davinci'ye yakışır Hatırladığım kadarıyla fiyatı da yüksekti, benim gibi fukaraların ulaşabileceği seviyede değil
Bende fukarayım ama gönlümüz zengin, o daha önemli
O ne öle ruletli oyun kağıtlı bunun normal akrep yelkovanlısı yokmudur
Nişantaşı Hublot ( temsilcilik) kepenkleri indirmiş, beklenen sonuç tutarsa diye açtılar ama hayal kırıklığı, Louis vuiton bulmuş bir kel kafalı İsviçreli Ceo, yaptılar bir bina, bol reklam al sana yeni marka
İwc butik yeni modelleri getirmiş, o yeni kayışı beğenmedim, var herhalde bir bildikleri, anlamadım Rolex, date just 2 haziranda geliyormuş