Bir kaç şahsi görüşüm;
1: Buz gibi bir atmosferde karşılandım... ilk katta
2: Görevli kadına derdimi anlattım benle dalga geçti bu çizik için mi geldin gibilerinden konuştu benimle
3: Sanki kadının kendisi saat ustası buna bişi yapılmaz filan ama yinede soralım dedi.
4: Neyse kadından kurtulduk üst kata çıktık,ama onlarda usta gibi evirip çevirip bişi yapılmaz gibilerinden konuştular, ben -"tamam o zaman verin saatimide gidim" demem için uğraşıldı gibi geçiyo içimden, çay ikram ettiler ben içmedim.

5: Bir arkadaş saatimi aldı teknik servise götürdü sonra ben orada bekliyordum... Teknik servisteki usta buna bişey yapılmaz dedi.
6: Ustayla ben de görüşebilirmiyim dedim... Sanki gidip ustayı öldürecekmişim gibi şöyle konuştular, "usta telefonda buradan konuş".
7: Ben kendisiyle şahsi olarak konuşmak istiyorum dedim... Yine napacan niye konuşacan sanki beni dövecekler... Neyseki orda bulunan bir abi tamam görüşsün dedi sağolsun.

8: Teknik servise zor bela ulaştım ustama derdimi anlattım o beni dinledi sağolsun, iyi muhabbetimiz oldu kasayı değiştirdim... Benden 10 puan aldı. Ustama sonsuz teşekkurler, hem kalite bir insan hem güler yürlü ve anlayışlı bir insan çıktı.
Bütün yardımlarından ötürü de TSF'ye sonsuz teşekkurler. Artık buralarda bende dolanmak istiyorum, bir saat hastası olarak.
"Erkeğin en değerli takısı saatidir".