S繹ylentilere g繹re 襤brahim Tatl覺ses bu ark覺y覺 bu saat i癟in yazm覺.

Ayn覺 bu ekil ben de g繹r羹r g繹rmez a覺k oldum bu saate.
Omega De Ville Co-Axial Rattrapante

Omega'n覺n saat d羹nyas覺ndaki yerini hepimiz biliyoruz. Bu modeli De Ville serisinin baar覺l覺 modellerinden biri. Klasik g繹r羹n羹m羹ne sportif 癟izgiler eklenmi. Saatte Omega taraf覺ndan gelecein teknolojisi olarak g繹sterilen ko-aksiyal eapman mekanizmas覺 kullan覺lm覺.

Saatin 繹zelliklerinden bahsedecek olursak;
41 mm. 癟ap覺nda, 15,3 mm kal覺nl覺覺nda 癟elik kasaya sahip bir saat. Beyaz kadran覺 羹zerinde mavi kollar ve indeksler mevcut.
n ve arka taraf覺nda safir kristal camlar bulunmakta.

Saat 100 m su ge癟irmezlie sahip.
Saat 9 y繹n羹nde k羹癟羹k saniye g繹stergesi var. 11 y繹n羹nde ise 羹癟 g羹n羹 g繹steren tarih g羹stergesi mevcut.
Saatte "split-second chronograph" olarak da bilinen rattrapante kronograf mevcut. Yani iki farkl覺 繹l癟羹m羹 yapabilme imkan覺n覺z var.
Saat 3 y繹n羹nde romen rakamlar覺 ile iaretlenmi 30 dakikal覺k kronometre dakika sayac覺 ve 6 y繹n羹nde 12 saatlik kronometre saat sayac覺 bulunmakta.
Saat siyah deri kordon ile sunulmu.

Saatte 3612 kodlu, baz覺 speedmaster modellerinde de kullan覺lan, COSC sertifikas覺na sahip kendinden kurmal覺 otomatik ko-aksiyal eapman sistemini bar覺nd覺ran mekanizma bulunmakta. Bu mekanizma saatte 28800 titreim yapabilmekte ve kendisine 52 saat boyunca yetecek g羹c羹 depolayabilmekte.

Saatin k覺rm覺z覺 alt覺n kasa, farkl覺 renklerde kadran ve 癟elik kordon se癟enekleri de mevcut.
Fiyat olarak ise benim internet 羹zerinde g繹rebildiim en ucuz fiyat覺 4850 avro.