Öncelikle herkese merhabalar, bildiğiniz gibi bende bir saat meraklısıyım tabi burdaki abilerimiz gibi ne bazı muhteşem saatleri alabilen nede koleksiyonunu yapabilen birisiyim sadece klavyeye salyalarımı akıtarak onları seyrediyor. Neyse, uzun süredir devam eden bu saat ihtiyacımı bir nebze olsun yatıştırmak için bir saat almaya karar verdim. Ve bu niyetle modelini beğendiğim makul bir saat olduğunu düşündüğüm '' Orient Mako XL'' almaya karar verdim. Bu saati internet sitelerinde 250-350 milyon civarında bir fiyata sahip olduğunu görüyordum. Neyse bugün Orient'in Türkiye resmi distiribütörü olan bir firmanın(adı lazım değil) mağazasına gittim ve saatin fiyatını sordum bana söylenen fiyat 600 liraydı(ne oluyor lan dedim içimden), tabi bu beklemediğim fiyat karşısında saati alma gibi bir fikrimde kalmadı doğal olarak, diğer saatçilere bakmaya başladım başka bir saat satan ünlü bir firmaya rastladım ve aynı saat için 900 lira fiyat aldım.
Şimdi ben merak ediyorum bunlar bizi aptal mı sanıyor, yoksa bu adamlar İsviçreden falan geliyolarda Türkiye şartları ve para biriminden mi habersizler takdir sizin.
Ayrıca bir rica olarak bu saati uygun bir fiyata alabiliceğim bir yer varsa bilgilendirirseniz sevinirim.