TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fenerbahçe mi? Galatasaray mı?

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Fenerbahçe mi? Galatasaray mı?

Mesaj SeRxx » 13 May 2012, 15:40

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj vincefb » 13 May 2012, 15:40

Birde röportajda Fatih hocam diyor erkek ya!! Yürekli olda söyle madem giydiğin o tshirt kimi temsil ediyor yalaka!!
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj asymptote » 13 May 2012, 15:49

mucadeleci yazdı:Arkadaşlar kazanmakta var kaybetmekte var, alt tarafı bir futbol organizasyonunu memleket meselesine çevirmek ne demek? bu memlekete yürekten bağlı, canını verecek, hayatını vatan aşkına zulme çevirecek çooook insan var, bunların kimi fb li kimi gs li kimi mersin i.y. lu kimi kardemir karabüklü, sakaryalı v.s. v.s..... Bu memleketin gidişatı ve meselesi her şeyden önce bu "memleketin bekası" davası böyle 3 kuruşluk bir spor müsabakası üzerinden tartışılıyorsa eller başlar arasına alınıp düşüncelere dalınmalı. Bu Memleketin davası nı bir spor müsabakası üzerinden tartışmayı bırakın bu kutsal davayı eğlence için yapılan spor müsabakasının ismi ile dahi yan yana getirmemelisiniz bu Çanakkale ruhuna yakışmaz, "Milli Mücadele" bilinci 1. dünya savaşı konjöktörüne sıkıştırlmamalı bizim yek vücut olmaya her daim çok ihtiyacımız var. Bırakalım bu tarz konuşmaları memleketin çok daha önemli meseleleri var. Sizleri seviyor ve dünyanın öbür ucunda hemşehrisini görmüş bir vatandaş şevki ile kucaklıyorum...

Bunlar sağduyu sahibi her insanın kabul edeceği değerlendirmeler ancak spora kimse siyaset karıştırmıyor, spora siyaset karışmış durumda zaten. Bugün TFF nin durumu içler acısı. İnsanlar tutuklanıyor, haklarında yüzlerce sayfa iddianame hazırlanıyor fakat her nedense aradan bir sene geçmesine rağmen soruşturma yada dava bir türlü nihayete eremiyor. Tutuklu yargılanma süresinin 1 seneyi bulduğu başka bir ülke var mı? Bu işler keşke tertemiz yürütülse ve çözüme kavuşsa.. Bunu bir Fenerbahçe taraftarı olarak ben gönülden istiyorum, adil ve hakkaniyetli bir yargılama sonucunda bizim başkanlar ve yöneticiler hüküm giyecekse de giysin ama ne olur şu işi adam gibi yapsınlar. Ortamı bu duruma getirenler herojd' un da dediği gibi malum çevreler. Ben ülkemi ve vatanımı seven "aşırı olmayan liberal düşünceli" bir vatandaşım ve lütfen artık bu saçmalığa bir son verilsin diyorum..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj herofb » 13 May 2012, 16:01

Bu işin sonu yok , bunlar daha başlangıç , Yugoslavya'da ateş bir kizilyildiz macından sonra yakılmıştı , Mısır'da da yine bir mac sonrası hersey başladı once açılım ve habur şovu ile istedikleri ateşi yakmadılar simdi sıra bunda eger fb taraftarı biat etseydi ya da diğer takımlarda dik dursaydı bir dahaki levele geçilecekti ama gerek kalmadı , bölünme hayirlisiyla başladı
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj refresh » 13 May 2012, 17:26

Kendisini eski günlerdeki gereksiz agresifliği nedeniyle pek sevmesem de "Hocam" budur. Amerikadaki de umarım birgün bu ülkeye döner de hakketiği gibi yargılanır.
Resim
Frank Muller kendisine, halk adamı! başbakanımızdan daha çok yakışmıştır.
Kullanıcı avatarı
refresh

Mesaj Drago » 13 May 2012, 18:07

vincefb yazdı:Yapma mücadeleci biz bu memleketin evladları degilmiyiz peki? Neyse buluşmada konuşuruz neyse ;)

Sözkonusu vatansa gerisi teferruattır...19 Mayıs buluşması 19 Mayıs kutlamaları ile başlasın o zaman...
En son Drago tarafından 14 May 2012, 08:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj vincefb » 13 May 2012, 18:09

Zamanında milli takımı güzel yedi F.T. ne francklar vardır onda daha....
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj mvurucu » 13 Haz 2012, 13:30

Ne yaşanan süreci haklı buluyorum...
Asla da fenerbahçenin küme düşmesini falan istemem sonuçta ortada 100 yılı aşkın süredir devam eden bir rekabet var...

Ancak ülkemizdeki medyanın her fırsatta feneri haklı ve şirin gösterme çabaları beni deli ediyor ve tiksindiriyor...
2 sene önce trabzon maçında aynı sahneler yaşandı o zamanda mı polis tahrik etti veya orantısız güç kullandı
kaçan şampiyonluğun öfkesiyle stadı ateşe verip sokaklarda terör estirdiler...sonuç 2 maç ceza alındı ve olay kapandı

2007 de bir hafta medya ortalığı gerip galatasaray feneri alkışlasın diye suni gündem yaratıp insanları gerdi..olaylar çıktı bizzat içindeydim
hiç medyada polis biber gazı sıktı orantısız güç kullandı denmedi..galatasaraylılar yapınca tu kaka fenerlilere olunca aman cici çocukların canı yandı
(ha bu arada dipnot bu alkış meselesiniyle gündem yaratanlar 2005 te 5-1 lik türkiye kupası finali sonrası fenerbahçe takımı seromoniye dahi katılmadan stadı terkederken neredeydi??? bunu da hep merak ederim)
Galatasaray maçı sonrası da hep böyle fener taraftarını aciz ve üzerinde şiddet uygulanan taraf olarak gösteren fotoğraflar yayınlandı
misal bu resim günlerce konuşuldu...işte polisin hışmından nasibini alan fenerli
Resim
peki aynı resimdeki şahsın maksimum 5 dakika önceki halini kaç kişi gördü???
oraya ekmek parası için gelen tek derdi geçimini sağlamak olan zavallı bir güvenlik görevlisine arkadan tekme atarken..hem de beline(allah korusun insanı sakat bırakır bu hareket)
Resim
Daha elimde polis arabalarının ateşe verilmesi esnafın taşlanması telefon kulübelerinin bankamatiklerin kırılıp dökülmesi gibi bir sürü medya içeriği var...
hadi öfken polise bankamatikten kamu malından esnaftan ne istedin???

Velhasıl kimse masal anlatmasın..bu ülkede spor siyaset içiçedir..aksini iddaa edemeyiz
Naylon faturadan dolandırıcılıktan yargılanan insanlar yönetici olduğu sürece bu böyle sürer gider...
ancak fenerbahçe asla sütten çıkmış ak kaşık değildir.
ve her zaman şımarık zengin çocuğu muamelesi görmüştür bu ülkede...

kadıköyde olaysız bir tane galatasaray maçı sayabilir mi bana fenerbahçe taraftarı???
mondragona ses bombası
gerets e hasan şaşa a fatih terime yabancı cisim ile yaralama
üstelik ertesi hafta bir de küstahça dalga geçildi tamam Fatih Terim sevilmeyebilir egolu mudur? egoludur..antipatik midir bence öyledir...
hele ki rakibim olan takıma 4 sene üst üste şampiyonluk kazandırıp avrupadan kupa getirse bende nefret ederdim..
ama bir insan ve yaralanması ile dalga geçmek aşağılıkça

daha saymakla bitmez, hakemin kafasının yarılması
kaleci volkanın tribüne münasip yerini gösterip insanları galeyana getirmesi( bu olaydan sonra pleksi çatı çöküyordu neredeyse ve aldığımız cezayla birlikte önümüze 2 metrelik cam duvar çektiler ali sami yen kapalısında...bu olaydan sonra bile kulüp yüzsüzce resmi sitesinden aman hareket çekmedi kasığı sakattı işte raporu diye rapor yayınladı)

Belki fenerbahçeli dostlar beni haksız bulur kızar veya alınır ancak bu ülkede fener ne ektiyse şimdi onu biçiyor...
2+2=4!
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners