Ne yaşanan süreci haklı buluyorum...
Asla da fenerbahçenin küme düşmesini falan istemem sonuçta ortada 100 yılı aşkın süredir devam eden bir rekabet var...
Ancak ülkemizdeki medyanın her fırsatta feneri haklı ve şirin gösterme çabaları beni deli ediyor ve tiksindiriyor...
2 sene önce trabzon maçında aynı sahneler yaşandı o zamanda mı polis tahrik etti veya orantısız güç kullandı
kaçan şampiyonluğun öfkesiyle stadı ateşe verip sokaklarda terör estirdiler...sonuç 2 maç ceza alındı ve olay kapandı
2007 de bir hafta medya ortalığı gerip galatasaray feneri alkışlasın diye suni gündem yaratıp insanları gerdi..olaylar çıktı bizzat içindeydim
hiç medyada polis biber gazı sıktı orantısız güç kullandı denmedi..galatasaraylılar yapınca tu kaka fenerlilere olunca aman cici çocukların canı yandı
(ha bu arada dipnot bu alkış meselesiniyle gündem yaratanlar 2005 te 5-1 lik türkiye kupası finali sonrası fenerbahçe takımı seromoniye dahi katılmadan stadı terkederken neredeydi??? bunu da hep merak ederim)
Galatasaray maçı sonrası da hep böyle fener taraftarını aciz ve üzerinde şiddet uygulanan taraf olarak gösteren fotoğraflar yayınlandı
misal bu resim günlerce konuşuldu...işte polisin hışmından nasibini alan fenerli

peki aynı resimdeki şahsın maksimum 5 dakika önceki halini kaç kişi gördü???
oraya ekmek parası için gelen tek derdi geçimini sağlamak olan zavallı bir güvenlik görevlisine arkadan tekme atarken..hem de beline(allah korusun insanı sakat bırakır bu hareket)

Daha elimde polis arabalarının ateşe verilmesi esnafın taşlanması telefon kulübelerinin bankamatiklerin kırılıp dökülmesi gibi bir sürü medya içeriği var...
hadi öfken polise bankamatikten kamu malından esnaftan ne istedin???
Velhasıl kimse masal anlatmasın..bu ülkede spor siyaset içiçedir..aksini iddaa edemeyiz
Naylon faturadan dolandırıcılıktan yargılanan insanlar yönetici olduğu sürece bu böyle sürer gider...
ancak fenerbahçe asla sütten çıkmış ak kaşık değildir.
ve her zaman şımarık zengin çocuğu muamelesi görmüştür bu ülkede...
kadıköyde olaysız bir tane galatasaray maçı sayabilir mi bana fenerbahçe taraftarı???
mondragona ses bombası
gerets e hasan şaşa a fatih terime yabancı cisim ile yaralama
üstelik ertesi hafta bir de küstahça dalga geçildi tamam Fatih Terim sevilmeyebilir egolu mudur? egoludur..antipatik midir bence öyledir...
hele ki rakibim olan takıma 4 sene üst üste şampiyonluk kazandırıp avrupadan kupa getirse bende nefret ederdim..
ama bir insan ve yaralanması ile dalga geçmek aşağılıkça
daha saymakla bitmez, hakemin kafasının yarılması
kaleci volkanın tribüne münasip yerini gösterip insanları galeyana getirmesi( bu olaydan sonra pleksi çatı çöküyordu neredeyse ve aldığımız cezayla birlikte önümüze 2 metrelik cam duvar çektiler ali sami yen kapalısında...bu olaydan sonra bile kulüp yüzsüzce resmi sitesinden aman hareket çekmedi kasığı sakattı işte raporu diye rapor yayınladı)
Belki fenerbahçeli dostlar beni haksız bulur kızar veya alınır ancak bu ülkede fener ne ektiyse şimdi onu biçiyor...
2+2=4!
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare