TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Grand Seiko Special Edition Hi-Beat 36000

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Grand Seiko Special Edition Hi-Beat 36000

Mesaj mrbars » 15 May 2012, 01:56

Doğru cevap Chinese, Korean, Japanese.
Diğer doğru cevap ise bence JLC, UN yada Blancpain.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj asymptote » 15 May 2012, 02:02

Şanslıyız ki çok sayıda doğru cevap var.. :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj SeRxx » 15 May 2012, 07:58

fsinan yazdı:Ben mühendis adamım, fiyat/performans benim takıntım. Buradaki performans içeriği çok subjektif olsa da, artık burada arkadaşlar GS için bu oran karşılaştırılabilecek birçok daha ucuz saatten düşük demek geliyor içimden.

Grand Seiko'da fiyatına göre nasıl bir performans eksikliği var acaba Fsinan ? Merak ettim.

---Tapatalk---
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Kalpaklı » 15 May 2012, 08:07

serxx yazdı:
fsinan yazdı:Ben mühendis adamım, fiyat/performans benim takıntım. Buradaki performans içeriği çok subjektif olsa da, artık burada arkadaşlar GS için bu oran karşılaştırılabilecek birçok daha ucuz saatten düşük demek geliyor içimden.

Grand Seiko'da fiyatına göre nasıl bir performans eksikliği var acaba Fsinan ? Merak ettim.

---Tapatalk---

İzninle ben de dalıyorum konuya, Grand Seiko cidden güzel saat, bir saate 7000 USD verebilecek durumda olsam düşünebilirim, Japonları da İsviçrelilerden daha çok sevdiğim için daha da ciddi düşünürüm :)

performans eksikliği konusuna gelince, konu biraz Seiko nun imajı

Saati alan kişiye, 7000 USD yi bu saate verinceye kadar gidip bir Omega alsaydın türünden laflar gelecektir, sonrasında bu lafı söyleyen şahısa cevap versen bir türlü vermesen bir türlü, saatin F/P sini etkileyen tek konu bence bu,

Saatten az buçuk anlayan meraklı birisinin saatin tasarımına veya kalitesine çok laf söylenebileceğini zaten düşünmüyorum
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir / Eski kullanıcı adı Flieger
Kullanıcı avatarı
Kalpaklı

Mesaj Drago » 15 May 2012, 08:13

serxx yazdı:

---Tapatalk---

Evet ben de çok merak ettim...biraz detaylandırsak iyi olur...çünkü almayı düşünüyorum...
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj SeRxx » 15 May 2012, 08:59

Flieger müsaade senin ;)
Peki fiyat 7000 USD degil Türkiye'de 9000 Lira'ya alınabiliyor desem, yorumun ne olur ?

---Tapatalk---
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj 2fast4u » 15 May 2012, 09:42

arkadaslar ıy guzel soyluyorsunuz da bır baska baslıkta hong kong un pahalı saatlerı konusunda ben hıc gs muhabbetı duyamadım.Elin asyalısı ısvıcrelının peşine takılmıs basıyor parayı gıdiyor,yetmıyor pırlanta döşüyor .Bence once kendı mallarına saygı göstersınler.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kordonman ve 216 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners