TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Grand Seiko Special Edition Hi-Beat 36000

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Grand Seiko Special Edition Hi-Beat 36000

Mesaj SeRxx » 15 May 2012, 11:48

Baran aslında kazada açı, hız vs. her şey çok önemli. İki farklı Mercedes C - Hyndai Accent kazası gördüm ikisinde C serisinin hali perişandı malesef. Ama bir gün yüz yüze konuşuruz bunları, umarım ;)

Bu aralar forum başlıklarımız çok renkli: Grand Seiko başlığından Euroncap çarpışma testine, JLC başlığından satılık iPad'a, ''Seiko 5 İçin 3 Saniye İleri Sapma Normal Midir ? '' başlığından IWC WristShot'a geçişleri görmek mümkün :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Baran » 15 May 2012, 11:53

Hyundai C serisinden daha saglam diyorsan zaten epey uzun konuşacağız belliki :D Antiparantez belirtmek isterimki bir otomobilin deforme olması o aracın dayanıksız olduğunu göstermez ,tam tersi yolcusunu darbenın şiddetinden koruduğunu gösterir.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Kalpaklı » 15 May 2012, 12:04

Hyundai ile ilgili bir yazı okumuştum (3-4 sene oldu)

ABD de bir anket düzenleniyor, yanlış hatırlamıyorsam Hyundai kendisi düzenliyor. Genel bir tüketici memnuniyeti anketi, anketlerde Hyundai gayetten yüksek tatmin edici rakamlar toplamış tek bir soruya verilen cevaplar dışında

O soru kısaca, ekonomik sorununuz olmasa Hyundai'yi tekrar alır mısınız ? (gibi bir soruydu). Tahminlerinden çok daha fazla Hyundai kullanıcısı araçlarından memnun olmalarına rağmen gözleri başka arabada. Hyundai o gün bugündür bu düşünceyi değiştirmeye en azından ABD de çalışıyor.

Marka imajı apayrı bir konu

kolunda Seiko'su olanlara yukarıdakine benzer soru sorsak ? ben de dahil, IWC, Omega, A Lange Sohne, Rolex, JLC vb. dayarız listeyi :)
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir / Eski kullanıcı adı Flieger
Kullanıcı avatarı
Kalpaklı

Mesaj drk » 15 May 2012, 12:14

Seiko & Rolex tartışmasının bir benzerinin de A. Lange & Patek için yaşanacağını düşünüyorum :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Kalpaklı » 15 May 2012, 12:23

Seiko ve A Lange yeter bana :)
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir / Eski kullanıcı adı Flieger
Kullanıcı avatarı
Kalpaklı

Grand Seiko Special Edition Hi-Beat 36000

Mesaj SeRxx » 15 May 2012, 12:27

Baran tabiki de oyle bir sey düşünmüyorum ne yaptin dostum :D Mercedes'in sahip oldugu güvenlik patentleri vs. hakkında da az cok bilgim var ama neden degerler düşük sorgulamak gerek diyorum. Tabi maddi durum uygun olduktan sonra alınabilecekler listesinde bası cekenlerdendir Mercedes ;)

---Tapatalk---
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj vincefb » 15 May 2012, 12:27

Ap, Rolex, Panerai yeter bana :lol:
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj 2fast4u » 15 May 2012, 12:27

baran cok sert :D hyundai gercekten hayallerin otesınde ......grand seıko ve rolex kıyaslamalarından bıktım desem yerıdır.Ben kucukken ılkokul ortaokul caglarında ıken babamın Toyota(sa)'da yonetıcı olması ve aynı zamanda hedıyesı olan altın kaplama L lexus amblemlı kol düğmeleri benı cok etkılemıstı.Ve ortaokulda bır cocuk lexus dıye kendını tırmalıyordu :D sene 2012 lexus orda duruyor ama sadece duruyor.Alırmıyım almam.Ama o donem tartıstıgım arkadaslarım lexus un varlıgını sen bıze ogrettın ve sıkıymıs derler :D Simdi rolex ın ne oldugu ne olmadıgına gelırsek her bır seyde parmağı olan ıllet bır sey.Kolumdakı paneraı 'den tutunda Newyork JFK havalımanında senı karsılayan ılk duvar saatı olmasını mı soylıyeyım veya mercedes ıse konu sls 'yı ureten yetmemıs gıbı pesınden AMG gıbı devın doğmasına sebeb olan ilham kaynağı olmus markalar mı diyeyım bılemıyorum .Evet sadece urun değil yaptıkları ilham kaynakları olmuslar ve olmaya devam edıyorlar.Gs olmasa olur lexus olmasa olur ama bu tartıstıgımız markalar olmaz ıse bugune kadar kafamızda yerlesmıs fotograflar eksık kalır.Mıamı vıce'de eleman koluna ne takacaktı.Dallas'ta slc450 olmaz ise bob neye bınecektı vs vs. :D
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 132 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners