Başgan, iki sene önce YGS + LYS sınavları sonucunda
Endüstri Mühendisliği ve Tıp arasında kalmıştım.. Önce bir kaç doktorla konuştuktan sonra tıptan vazgeçtim ve hangi mühendislik olacağına karar kılamamamın da ufak etkisiyle Sabancı Üniversitesi'ne geldim. Belki biliyorsundur, bizim burada bölüm 3. sınıfta seçiliyor. Her neyse, okula girdiğimde sayısal giren 600 kişinin yarısının Endüstri okuduğunu öğrenince Bilgisayar'ı düşündüm.. Fakat ondan da vazgeçmem, CS(Computer Science) ödevlerinde sağlam algoritma kuramadığımı anlamam kadar kısa sürdü.. Daha geçenlerde erken declerationla Elektronik bölümü okuyacağımı önceden belirledim.. Tabii okulun esnek sisteminin (aslında bölümümü declare etsem de şu an değiştirebiliyorum) ve aldığım Elektromanyetik dersinin

etkisiyle Elektronik okuyamayacağıma, ve aldığım System Modelling and Control dersinin etkisiyle Mekatronik'e yakın olduğuma karar kıldım. Yazın bölümü Mekatronik olarak değiştirmeyi düşünüyorum.. Var sen hesap yap

Hasılı, insanoğluna fırsat verirsen ne olacağını şaşırır gerçekten.

Sonuçta doğuştan tek bir konuya meğilli insanlar değiliz, birisine kitlenip kararlı olmak en önemli noktalardan birisi

Başarılar

Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.