Terasus yazdı:magari yazdı:Merhaba tüm saat severlere , Ben Serkan Özaydın 1973 doğumluyum İstanbulda ikamet etmekteyim , Evliiyim 10 ve 6 yaşlarında iki kızım var .fotoğrafçılıkla doğa ağırlıklı olmak üzere amatör olarak ilgilenmekteyim http://www.fotokritik.com/kullanici/magari buradan portfolyo kısmından fotoğraflarımı izleyebilirsiniz, üye değilseniz küçük hallerini izleyebilirsiniz. Başka hobilerim Hi-Fi , masatenisi ve akvaryum .
Saat konusu epeydir meraklı olduğum bir konu ama kısmet bu günlere imiş zaman yokluğundan . Forumu 2 gündür inceliyorum ve çok mutluyum böyle bir forumun Türkiyemizde olması mutluluk verici , saatler konusunda pek bilgim yok artık zamanla sizlerin sayesinde birşeyler öğrenir ve belki değerli saatlerim olur sizler gibi . Şu andada 3-4 saatim var ama şunu anladımki hiçbiri saat sanatından nasibini almamışlar ve gururla severek taşınacak saatler değil , şunu düşündüm 2 gündür erkekler için takı aksesuar ne var başka, saat erkekler için çok önemli olmalıdır imkanlar dahilinde.
Herkeze saygılar, sevgiler ,selamlar.
Serkan Bey hoşgeldinizHatırlarsanız sizden Nikon F100 satın almıştım, Eminönü'de oturup çay içip makinayı incelemiştik ve sonrasında satın almıştım. Makina halen bende duruyor
Makinayı kâr amacı gütmeden, filmli makina kullanmayı seven birisine uygun bir fiyattan satmanızı halen unutmam
Hatta bana şunu dediniz: Eğer bu makinayı satarsan sen de ihtiyacı olan birisine uygun bir fiyattan satarsan sevinirim. Tekrardan hoşgeldiniz, sizi burada görmek güzel
Cevap vermemişmiyim size kusura bakmayın , hatırladım sizi f100 sizi mutlu ettiyse ne mutlu bana .
Hoşbulduk selamlar.