TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Oyster Perpetual Legendary Watch

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Oyster Perpetual Legendary Watch

Mesaj ludingirra » 18 Haz 2012, 11:53

mrbars yazdı:
bulenty yazdı:İlgilenenler "donanımhaber" sitesinden"CanDostum","meke" "pol E 1/2( nasıl yazılıyordu o yahu,ne zor nick in varmış) diye araştırıp bulabilirler.

DH'ta ilk nickim PoLicE idi, sene 2001-2003 arası. Şimdi ismini hatırlamıyorum Gün'ün yanında enteresan bir admin vardı. Birgün dalaştık; ertesi gün userı uçurmuş; tüm postlar guest adı altında kaldı. Overclock forumundaki peltier, su soğutma, köprüleme vs. 4000+ vardı. Küskün dönem sonrasında PoL--E 2½ nickiyle bir miktar yazmıştım. inquiry geyikleri de o zaman çıkmıştı. O zamanlarda sen, meke, Brandbuck vs. ekstrem overclock ile uğraşıyordunuz; ben de halk için overclock düşkünü olduğumdan bu yeni nesil sanat için overclock muhabbetli LN2 siz sapıklarına sataşıp durduğum dönemlerdi. :D

Pol seni hatırlıyorum, peltieri ve 9500 pronuda:) Gün'ün yanindaki enteresan karakter ( umarım normale dönmüştür ) muhtemelen İski'ydi. Bir an adını anınca gerildim:) Sonrasında yaşanan bir dalaşmada beni ve overclock forumundan epey bir kişiyide uçurmuştu Gün. Meke ile tanışmıştık, biz Arbiter ve Brandybuck ile çalışırdık genelde. Güzel günlerdi. Overclock felan bir yana dostluk güzeldi, beraber düşünmek sevinmek felan. Bir an o günlere gidip geldim. Umarım herkes iyidir, onlar da bir tesadüf okurlarsa yazarlar artık.
Kullanıcı avatarı
ludingirra

Mesaj asymptote » 18 Haz 2012, 13:13

bulenty yazdı:Gel ulen Adana'ya birgün,zaten sevdim seni,hem tanışırız ,hem Adana'yı bir de benim dilimden dinler ve daha önemlisi önemlisi yaşarsın.

Eyvallah abi, sevgi hürmet karşılıklı.. Nazik davetiniz için teşekkür ederim, ben de çok isterim bir gün sizinle tanışmayı.. Argo size serbest bu arada, Adanalı'ya yakışır.. :)

Edit: Anaam! Burayı overclockçular sarmış.. Ben en son denediğimde bilgisayarı yakıyordum.. :lol:

Bu arada bu işten anlayan arkadaşlara bir önerim var:
Beylerin dikkatine! Ekran kartına, işlemciye overclock yapılır, 5 dakikada soğutulur, hemen teslim edilir..
İlham olması açısından:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj 2fast4u » 18 Haz 2012, 16:45

rolex' ınız hayırlı ugurlu olsun :champ:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj stark » 18 Haz 2012, 16:56

Kimler burdaymış ya az takip etmedim sizi CanDostum , Meke , Brandybuck , Hey sonradan diger sitede Taruz ve digerleri ...
ne sistemlerdi onlar bloklar LN2 hayran hayran izlerdim . Arada denedim bi sene bisey olmadı sonra yaktık bi PC az daha ugrastım sonra buraya sardım saat bakar oldum
Benim acımdan degisen bisey olmamıs 8-) yine sizi izliyorum Bulent Hocam :D
Kullanıcı avatarı
stark

Mesaj Baran » 18 Haz 2012, 17:17

Bulent abim yenı Rolex hayırlı olsun,ben gülü kurusunu bilmem saat şahane görünüyor bileğindede cok hoş durmuş güle güle güzel günlerde kullanman dileğiyle :champ:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj necati » 18 Haz 2012, 18:20

Saat ilgisi, overclock uğraşısının uzun vadeli bir yan etkisi falanmı acaba :shock:
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj bulenty » 18 Haz 2012, 18:53

Baran yazdı:Bulent abim yenı Rolex hayırlı olsun,ben gülü kurusunu bilmem saat şahane görünüyor bileğindede cok hoş durmuş güle güle güzel günlerde kullanman dileğiyle :champ:

Saol Baranım;senin bu samimi dileklerin çok hoşuma gidiyor.Kardeşim gibisin,o denli samimi yazıyorsun.Yalnız bunda kayış seçeneği yok;Baraaaan baksana diye bağırmıyacağım. :)

Stark sanırım Donanım da aynı nick i kullanıyordun;sen bize bakmıyacan,bak,bakarsan PC yakarsın.Biz ve /veya ben bir benche başlardık,sanki tüm donanımları biz üretmişiz,yanmış ,gitmiş umurumuzda olmazdı,yeterki futuremark ta önemli bir sonuç elde edelim.
Yalnız saat işinden daha ucuzmuş :lol:
Hobisi olan insan,zararsızdır ve hatta iyi,güzel insandır
Kullanıcı avatarı
bulenty

Mesaj bulenty » 18 Haz 2012, 18:59

2fast4u yazdı:rolex' ınız hayırlı ugurlu olsun :champ:

Eyvallah;Rolex e atıp tutuyorduk ama Rolex olmadan da olmuyor bu işler,okudukça çok önemli şeyler keşfediyorum,,,yine de bazı eleştirilerim var;daha hamım,acık yanıp,pişmem gerekiyor.
Hobisi olan insan,zararsızdır ve hatta iyi,güzel insandır
Kullanıcı avatarı
bulenty

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 42 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners