Tüm TSFer otomobil severler için bir davetim var. Bizim İzmir'de klasik amerikan otomobili sevdası ile yaşayan bir grubumuz var ve hiç birimiz bu konuya profesyonel yada çıkarcı bir yaklaşımda değiliz hatta bu sevdayı bizim gibi yaşamayanların gruba katılmasından yana hiç değiliz, bizlerin bu gruptan tek çıkarı vardır o da bizim gibi hisseden arkadaşlarımız ile birlikte vakit geçirebilmektir. Bununla birlikte burada da gördüm ki otmobili gerçekten bizim bakış açımızla seven arkadaşlarımız mevcut, isteyen olursa facebook üzerinden grubumuza katılabilirler. Amacımız kesinlikle nicelik değil mutlaka niteliktir... Aşağıda grubumuzun linki ve küçük manifestosu bulunmaktadır. Link düzgün çalışmazsa facebook hesabınızın arama bölümüne GECE YARISI yazmanız yeterli olacaktır. Bu davet için ayrıca bir başlık açmamanın sebebi de bu nitelikli başlığa duyduğum saygıdır

*2fast
AçıklamaGece Yarısı; otomobili bir meta olarak görmeyen, civata, somun, dişli ve yağdan fazlası olduğuna inanan bir grup otomobil severden oluşan topluluktur.
Gece Yarısı; gece yarışı fikrinden yola çıkan, streets legala uyan, başkalarının hayatını tehlikeye atmadan keyif alabilen bir oluşumdur. Bunun için de en ıssız zamanları ve en ıssız coğrafyaları seçer.
Bu facebook sayfası geceyarisi.org a bir yönlendirme sayfası olarak değerlendirilebilir. Facebook sayfası her ne kadar tüm üyelere açık olsa da geceyarisi.org etkinlik odaklı ve dahili kaynak ile beslenen bir site olacaktır. Kalabalığın, grubun standart sapmasını artıracağı ve bunun grubun yararına olmayacağı düşüncesinden hareketle; geceyarisi.org a üye olabilmenin şartının 'referans' olması; otomobil severleri şaşırtmamalıdır.
Dünyada çok az örneği olan bu topluluk bir fan club, dernek vs değildir. Otomobilden haz almanın dışında hiç bir gayesi bulunmaz, bir başkana, bir yönetim kadrosuna da ihtiyacı yoktur, olmayacaktır.
Gece Yarısı'nın çıkış noktası Detroit otomotiv endüstrisidir ancak kuzey İtalya'nın Maranello şehrinden veya 4 silindirli Münih fabrikasınından doğan aynı tutkuya da kucak açar.
Keyifli sürüşler,
Zamana and olsun ki.....