TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Nautica Makina Ar覺zas覺 Hakk覺nda Bilgi 襤htiyac覺

Saat Mekanizmalar覺 ve Teknik Bilgiler Konusunda Payla覺m B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Mekanizmalar覺 B繹l羹m羹nde Bir癟ok Mekanizma reticisi Firman覺n Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detayl覺 Fotoraflar覺 ile Ulaabilirsiniz. Ayr覺ca Saatlerde Kullan覺lan Teknolojileri A癟覺klayan Detayl覺 Bilgilendirme Konular覺n覺 Okuyabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Nautica Makina Ar覺zas覺 Hakk覺nda Bilgi 襤htiyac覺

Mesaj Salesman » 31 May 2012, 17:39

Merhaba,
Nautica saatimi ar覺zas覺 sebebiyle servise b覺rakt覺m, makina ar覺zas覺 var demiler ama tamiri i癟in ne kadar para tutar onu 15 g羹n i癟inde s繹yleyebileceklermi ( merkez saat)
daha 繹nce nautica makinas覺n覺 deitirmi yada tamir ettirmi bir forumda varsa tahminen ne tutabilecei hakk覺nda bilgi verirse sevinirim
saat u: http://www.watchfactor.co.uk/watches/nautica/a09595-bfc-gents-black-leather-strap-watch
Kullan覺c覺 avatar覺
Salesman

Kay覺t: 26 May 2012, 18:53

Re: Nautica Makina Ar覺zas覺 Hakk覺nda Bilgi 襤htiyac覺

Mesaj Triton » 27 Haz 2012, 19:14

Konu a癟覺lal覺 bir ay olmu ancak bu saat quartz makineye sahip. Ben kronometreli Quartz Quantum a 65 tl servis 羹creti 繹dedim.

Herhalde benzer rakamlar olmal覺. Quartz makinelerde bu fiyat klasman覺ndaki saatlerde 癟ok fiyat farl覺 olmuyor dediler.

Sizin ne kadar 繹dediinizi bilmek isterim....
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
Triton

Ya: 65
Kay覺t: 24 Haz 2012, 12:14

Mesaj Salesman » 02 Tem 2012, 12:12

merkez saatte tamir edip komple makinay覺 deitirip 50 tl ald覺lar.
neticede 50 liral覺k saatmi deyip can覺m s覺k覺ld覺 gidip otomatik bir tissot ald覺m kendime.
Kullan覺c覺 avatar覺
Salesman

Kay覺t: 26 May 2012, 18:53

Mesaj SeRxx » 02 Tem 2012, 12:30

Hay覺rl覺 olsun, hangi modeli ald覺n覺z ?
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj Triton » 02 Tem 2012, 19:12

Ne yaz覺k ki 繹yle. Dorusunu yapm覺s覺n覺z.

Quartz saatler g繹r羹nt羹den ve an覺nda eskiyen teknolojiden ibaret. Makine 10-15 $ dan fazla deil. stelik deitirldiinde tak覺lan makine orijinali deil muadili oluyor.... Quantum servisi a癟覺k a癟覺k s繹yledi..
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
Triton

Ya: 65
Kay覺t: 24 Haz 2012, 12:14

Mesaj bengisaat » 03 Tem 2012, 00:20

Quantum normalde bir saat maskas覺 deilki makinas覺 orijinal olsun :)

Piyasada bir 癟ok marka var bu ekilde kaliteli san覺lan ancak asl覺nda 癟inde toplat覺lan 羹st羹nede ne isterseniz o marka yaz覺lan saatler.

Nautica saatinizi ne zaman b覺rakt覺n覺z ,Bende Merkez saatte teknik servisteyim Nauticaya bakan ustay覺 bizzat ben yetitirdim ve olduk癟a baar覺l覺 bir ustad覺r.
Saat markas覺 k繹kenli olmamas覺na ramen kaliteden pek 繹d羹n vermeyen ve ikayet oran覺 olduk癟a d羹羹k bir marka.Ayr覺ca mal覺n覺n arkas覺nda duran par癟a desteini veren ve 羹retimi sada solda toplatan deil direk ana fabrikada yap覺l覺p g繹nderilen V.S. bir 癟ok a癟覺dan piyasadaki markalara g繹re epey art覺s覺 var.

Sonu癟 olarak verilen paray覺 hakeden bir markad覺r i癟iniz rahat olsun.
Al覺nan 50 lira subvanse edilmi direk fabrika maliyeti ve sadece servise olan fiyatt覺r,genellikle 襤sa 8172 serisi 襤svi癟re makina kullan覺l覺yor ki normal saat癟iler bu makinay覺 100 liraya alamazlar...
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

D繹n TSF Saat Mekanizmalar覺 & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 67 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners