TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Parfüm Üzerine Paylaşımlar Bölümü

Re: Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Mesaj Bond » 29 Haz 2012, 03:11

Elbette ama işin şu boyutu da var; değeri 50-100 Bin dolar olan bir altın veya mücevherli Rolex, Chopard veya Cartieri evlenirken eşine takanlar veya kız arkadaşına alanlar mevcut. Hatta TSF'de örnekleri bile var :) Boşandın mı veya ayrıldın mı o saatinde ancak kutusu belki kalır. Yoksa parfüme butik diye o paralar vermek elbette manasız ama her şeyde durum bu otomobil, saat, çanta, tekstil ürünleri, ayakkabı, elektronik ürünler, müzik sistemleri, mücevher, konaklama, tatil, yiyecek vs. hepsinde high end mevcut. Her ne kadar çok hoş olmasa bile bu bağlamda bakarsak dünya böyle bir yer, o sebeple parfümde de high end olmasını doğal karşılıyorum.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mucadeleci » 29 Haz 2012, 03:44

Ne diyeyim Allah sevenleri ayırmasın, özellikle yukarıda yazılı hediyeleri birbirine verenleri :) Şaka bir yana bu her şahsın bütçesine göre değişir, maksat hayatı kaliteli yaşamaksa benim 150tl. lik parfümle yaşadığımı, benim 100 katım para kazanan adam 150000tl. lik parfümle yaşar. Onun parfümü bana nasıl pahalı geliyorsa benim parfümüm'de bir çok insana pahalı gelebilir, saat içinde aynı mevzu geçerli, 350tl. ye saat aldığımı duyan birisi bana -saate o kadar para verilir mi? diye sorduğunda kendisine PP v.s. saatlerden bahsedemedim. Gerçekten tüketimde çok değişik parametreler mevcut. Şuna inanıyorum ki, yeterince paylaştıktan sonra, yeterince harcayabilir insan...
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Bond » 29 Haz 2012, 04:08

Öyle elbette yoksa alan alsın high end parfümünü mis gibi koksun, ben yargılamam sadece. Bende işte yıllardır kullandığım parfümün üretimi bitmiş karaborsa olmuş, düşüncelerdeyim :D Başka bir şey bulacağım artık ;)

Bu arada konu ile alakalı bir şey paylaşayım. Son gelişmeler ile parfümler internet üzerinden yazıcıdan karta kokusu basılarak denenecekti. Aynı şekilde yiyeceklerin aromalarını web üzerinden download edip tatmak mümkün olacak. Henüz halen prototip aşamasında cihazlar olmalı. Yakında 3D yazıcılarında ticari olarak satılmaya başlanacağı zamanlarda böyle bir şeyler de olursa muhteşem bir teknolojik gelişme olur. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj vmetin » 29 Haz 2012, 08:28

Arasira benim de takip ettigim bir parfüm blogu var. İlgilenen olursa :arrow: http://bikoklasanasunu.blogspot.com/?m=1
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj msturan » 29 Haz 2012, 08:38

Frax yazdı:Msturan;

Ben kullanmadıysan Bvlgari Aqva öneririm. Soir seven bunu da sever :thumbup:

Frax, Aqva okulda hemen karşı odadaki arkadaşımda var, gerçekten çok hoş bir kokusu var :thumbup: Ara sıra ondan sıkıyorum zaten :D Onun parfümü daha bitmediği için Aqva'yı bir yıl daha ondan kullanabilirim, yani almama gerek yok :D Ama mükemmel öneri :thumbup:

whiskey yazdı:@msturan, ilk mesajda belirttigim Bvlgari Man`e bakmani tavsiye ederim :thumbup: Genelde o belirttigin parfumu kullanan kisiler daha sonra tercihlerini Bvlgari man`den yana kullaniyorlar :D

whiskey, Man'i deneyeceğim :thumbup: Teşekkürler önerin için :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj asymptote » 29 Haz 2012, 10:07

blog ismi hoşmuş :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj mlm » 29 Haz 2012, 23:09

Beyler alt orta sınıf f/p urunu Seiko 5 parfüm kullanan yok mu yahu :D
Hilkat garibesi gibi kaldım aranızda :lol:
Yok mu şöyle bir Caldion, bir Axe, efendime söyleyeyim bir Jagler, Adidas vs kullanan? Hep AP, hep Rolex, alla alla :D
Bu arada bana da bir parfüm önerisi bekliyorum, değiştirmeye karar verdim, bu koku evlendiğimiz donemde yaşadığımız bazı huzursuzlukları hatırlatıyormuş eşime :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj mlm » 29 Haz 2012, 23:11

Ben de diyorum 7 yıldır neden yıldızlarımız barışmıyor :D :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Parfüm - Perfume

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners