Frax yazdı:Mühendis sizde her türden saat mevcut sanırım, iyi günlerde kullanın
Sector hakkında biraz bilgi verir misiniz? Çünkü Swiss Made yazısına rağmen tasarımı biraz Çin saatlerine benziyor, markayı merak ettim doğrusu.

Sector markasini tam adi olan Sector no limit ismiyle internette aratirsaniz fazlaca bilgi var. Italyan markasidir. Isvicre menseli. Cok gecmisi yok. 30-40 sene. Daha cok dalgic saatleri ve sponsoru olduklari sporcularla on plana cikmis bir marka. Son 1-2 yildir invicta misali uretimi Cin'e kaydirmaya basladilar sanirsam.
Bendeki model 850 serisi.. En ust segmentlerinden birisi. Cin saatlerinin cokca kopyaladigi(cakma tourbullion) open balance kadrana sahip olmasi o cagrisimi yaptirmis olabilir ama iscilik ve detay anlaminda bu saat orta segment swiss saatlerin cogundan daha basarili. Kurma tepesinin hem ustunde sector logosu var hem cevresinde sector yazisi.. Croco deri kayisin ic yuzeyi terlemeye karsi uzun omurlu olsun diye silikon kapli.. O silikon malzemede bile logo kabartmalari mevcut.. Cam zaten anti refle olarak inanilmaz. Adeta yok oluyor bazen cam

Makinasi da 2824-2..
Ben tesaduf eseri Kanada'da bir kucuk saatcide teshir urunu olarak bulup begenip almistim.. Cok ugrasmistim almak icin