Baran yazdı:Abi bırak saati falan arabanın tadını cıkart

Keyifli sürüşler
320d ile 2 yanladık, 3 gazladık. ilk kullanıyorum bu yeni 3'ü.
direksiyon tepkileri olağanüstü leziz, hızlanma 2 litre bir dizel için müthiş. araç sıfırdı, süspansiyonlar pek keyifli idi.
8 ileri şanzıman ile 183 beygir uyumu pek güzel. cam asfaltta 80-90 km/h'de bile arkayı taşırıyor, zannedersin 300 beygir. yanlarken de denge iyi, kontraya çok dengeli tepki veriyor; sürpriz yok. ses izolasyonu fena değil. garip bir şekilde 5000 devir dönmeye çalışıyor dizel motor, pek sporcu ruhlu. esp komple de iptal edilebiliyor, dizelle piste çıkacak değil kimse ama, kapanabilsin istendiğinde; iyidir.
ammma konsol dizaynı hala antika, e30 mübarek. bir de bu 3 serisini büyültüyolar büyültüyolar, araba 460 cm oldu hala içi hala dar. hyundai i30'un içi bundan geniştir herhalde. start stop teknolojisini de bmw yapmasın bir zahmet, hala yapamamış çünkü. stoptan sonra startta araba sallanıyor, 2 kere arkaya baktım kim çarptı diye. tehlikeli de mübarek, uygun asfaltta kendini solid axle'lı camaro sanıyor. yağmurlu havada yada kaygan asfaltta, telaşlı kullanan kadınlar vardır hani, gazlarlar böle. bunun kıçıyla başedemez.
şirkete alasım vardı, kararsız kaldım.