vmetin & mucadeleci
Baktım bir süredir TR otomobil piyasasına yüklenmemişim, hemen bu enkazdan yola çıkarak başlayalım
TR'de herşeyin eskisine para eder gözüyle bakılmasının doğurduğu traji-komik yurdum uyanıklar VS bir mala ederini istemeyi kendine düstur edinmiş, muassır medeniyet mertebesinden örnek vak'alar..
Buyrun TR'den bir Buick Regal..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-buick-rst-gallery-den-1976-buick-regal-v8-otomatik-dunyada-sayili-84156731/detayBir kere dünyada sayılı diyerek palavraya tavan seviyeden başlıyor satıcımız.. Ha bu araca 25.000,00 USD isteyerek evet bir bakıma dünyada tek parametresini sağladığı da bir gerçek..
Aracın seceresi ile ilgili bilgi sıfır.. Kaç km..? Ağır/hafif kazası var mı..? Kaç defa boyanmış..? Motoru, şanzumanı orijinal mi..?
Aracın bu arada birden fazla boyandığı tıpkı birden fazla el yıkanmış kalıp sabunun aldığı yuvarlak hat gibi yuvarlanmasından belli..

Resmen bal akışkanlığında bir boya küpüne daldırılıp çıkartılmış gibi duruyor.. Taban halısı için ne diyeceğimi bilemiyorum.. Belki 25.000,00 USD eden odur.. ve böyle ö.üz hakikaten dünyada tektir.

.
Buyrun USA'den bir Buick Regal..
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Buick-Regal-REGAL-ONE-OWNER-1977-BUICK-REGAL-ONE-OWNER-19-407-ORIGINAL-MILES-/280920381371?pt=US_Cars_Trucks&hash=item416828d7bb#ht_29886wt_1165Bir defa araç Coupe..

Bu onu yukarıdaki Antebi kardeşinden kesinlikle daha kıymetli yapar.. Ayrıca araç orjinal 20.000mil'de yani yaklaşık 31.000km'de..!

Üstelik ilk sahibinden alınmış..

Bir de satan kişinin araca yaklaşımına bakmak lazım burada.. '' Ufak tefek taş izleri, ezikler var.. Bir de aracın yatmasından mütevellit lastiklerinde çelik radial kemerlerde düzleşme sebebiyle hafif zıplatma/yalpa hissediliyor..

'' Speechless..
Araç için istenen fiyat 4500,00 USD.. Antepli versiyonundan 5.5 kat daha ucuz..

Mutlaka USA vs TR bağlamında fiyat farkları olacaktır da kardeşim bu rakamlarla değil elbet.. Antepli aracın hakkı benim nazarımda helalinden bir 5, hadi rengi kırmızı diyelim 6000 TL.

Tops..