Tüm forum üyelerine merhaba,
İsmim Erinç. 35 yaşındayım ve Çorlu'da yaşıyorum. Mesleğini icra etmeyen bir Makina Yüksek Mühendisiyim. Sağlık sektöründe kendi işimi yapıyorum.
Saatlere, dünya tarihine olan ilgim yüzünden merak duymaya başladım desem sanırım doğru söylemiş olurum. Geçen zamanın tanııklığını ve hatta bazı durumlarda sanıklığını yapan ve başlangıçta bu fonksiyonları nedeni ile merakımı cezbetmeye başlayan saatler, sonraları, estetik ve mekanik altyapıları ile de ilgi alanıma girmeye başladı. Her gün yeni bilgileri öğrenmeye ve anlamaya çalışıyorum.
İnceleyebildiğim kadarı ile söylemek isterim ki; bu forum, Türkiye'de en azından benim rastladığım tüm forumlar içerisinde (burada sadece saat ve ilgili forumları kastetmiyorum) çok ayrı bir yere sahip. Bu düzeyin korunmasını sağlayan tüm forum yöneticilerine ve üyelerine çok teşekkür ederim.
Dilerim, forum üyeliğimi aktif olarak sürdürebilir ve hem siz değerli üstatlarımdan öğrenmeye devam edebilir, hem de elimden geldiğince yeni katılımcılara faydalı olmaya çalışabilirim.
Saygılarımla,
Erinç