Iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler

tesadufen 100. mesajimda ilk kutu acilisimi yapmis bulundum. Bu vesileyle her 100. mesaja bir kutu acmayi gelenek haline getireyim bari
Bugun gun boyu saati taktim. Onceden de dedigm gibi, boyutlarina ve agirligina ragmen oldukca rahat. Bir de cikartip 4-5 metre oteye koydugumda dahi saati okuyabiliyorum. Bir nevi duvar saati olarak da kullanilabilir.
Dogrudur, cami cift tarafli A.R. Kllanim kilavuzunda verilen bilgiye gore bezel tegiment teknolojisi ile sertlestirilirken cama da ozel bir islem yapilarak daha sert olmasi saglanmis. Gerci genelde forumlarda bu saatle ilgili en onemli elestiri dis taraftaki A.R nin kolay cizilmesi. Bakalim, zamanla onu da anlariz.
Yanyana karsilastirmada boyut olarak Submarineri eziyor, elbette ikisi de cok farkli saatler. Submariner da bundan 40 sene once donemin saatlerini boyut olarak eziyordu, bakarsiniz yillar sonra Sinn U1 de bugunku Sub gibi gundelik elit saatler arasina girer.
Vakit bulunca diger saatlerimin de incelemesini yapmak istiyorum. Tekrar tesekkurler herkese.