Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
Bileziğin tokayla birleştiği baklalar normal baklalara göre boyut olarak daha kucuk ve farklı.Bu baklaların tokayla birleşmeleri ise iki ucuda sabit gibi görünen pimlerle oluyor.Ben niyeti bozup o pimleri söktüm ki tahmınımden daha kolay cıktılar.Ardından o tokanın yerine normal bir bakla yerleştirdim ki cok şukur tokayla baglantı yeri normal baklalarınki kadarmış.Tokanın üzerindeki kucuk ayarıda ortaya aldığımda tokayla normal bakla arasındaki boşluk kapandı ve dışarıdan bakıldığında diğer toka birleşimiyle hiçbir fark kalmadı.
Şu anda bileğime tam istediğim gibi oldu.Kendimce böyle bir çözüm ürettim ve şu anda saati yenı almışım gibi sevindim sırıta sırıta saatime bakıyorum bileğimde Birkaç fotograf cektim belki yarın öbür gün biri aynı sorunu yaşar ve dilim döndüğünce yardımcı olmuş olurum.