Ismim Fatih, 1979 dogumlu ve izmirliyim. Okul, universite, master derken cok diyarlar gezdim, uzunca bir suredir de yurtdisindayim.
Bir suredir firsat buldukca forumu takip etmeye calisiyorum.
Vakit buldukca yazdiklarinizi okuyarak hem turkce birseyler okuma, hem de saat bilgimi artirma firsatim oldu.
Forumdaki dostane samimi havayi hissettikce okumayi hic birakmadim fakat ipad, tapatalk sagolsun malesef yazmayi surekli erteledim.
Umarim bu tembelligimi kisa zamanda kirabilirim. Bir hedef mi koysak acaba

Oncelikle basta kurucular olmak uzere emegi gecen herkese boyle guzel bir forum icin tesekkur etmek isterim.
Muhendisim ve su siralar finans sektorunde calisiyorum. Meslegimden dolayi arastirmayi ve okumayi seviyorum.
Bir seye sahip olmak kadar, alim oncesinde hakkinda arastirmak okumak, tarihcesini/hikayesini ogrenmek, alternatiflerini bilmekten de zevk aliyorum.
Hobi olarak yazlari yamac parasutu ve dalisla ilgilenirken, kislari squash ve dartla vakit geciriyorum.
Uzun bir giris olmus bir an once saatlere geceyim.
Orient Multieye, Seiko 5 SNZH57 ve Omega Constellation sahibiyim. Bir suredir PAM111'le flort halindeyiz malesef simdilik esim izin vermiyor.
Herkese iyi forumlar dilerim.
P.S : Malesef turkce karakter kullanamiyorum, kusuruma bakmayin.
