TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hangi Suyu İçiyoruz?

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Hangi Suyu İçiyoruz?

Mesaj asymptote » 24 Tem 2012, 14:39

Uzmanların canı cehenneme dostum :D Onaları dinleye dinleye bu hale geldik.. Kendi fizyolojik ihtiyaçlarınızı dinleyin. Canınız su içmek istiyorsa su için, kahve içmek istiyorsa kahve için, çay içmek istemiyorsa siz yine de çay için.. Canınız ne istiyorsa onu yapın. Bıktım usandım vallahi uzman tavsiyesi dinlemekten. Yımırta için de kötü kötü şeyler söyleyip benim canımı sıkıyorlardı, bakın sonunda yımırtaya karşı mahcup oldular..

En büyük uzman senin vücudundur, çok hikmetli öneri ve tavsiyeleri olur, gebe kadının olmadık zamanda olmadık şeyler istemesini öğütleyen de odur. Güvendiğim tek uzmandır kendisi..

Bu arada sigara dışında
mbars +1
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj davinci » 24 Tem 2012, 18:42

Asym, haklısın kurallı yaşamak sıkıcı, yediğimize içtiğimize azimi oranda dikkat etmeye çalışıyoruz, yoksa ne olacağı yazılmış, şaşmaz ;)
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj mlm » 24 Tem 2012, 19:08

Az yer icerseniz o sizi taşır, cok yer icerseniz, siz onu taşırsınız..
Ben mesela, ikinci gruptayim :D

Biz suyumuzu evde aritip iciyoruz, bir sürü para verip aritici aldım, bazen şu yararlı mineralleri yok etme durumu yüzünden pişman olmuyor değilim.. Hoş dışarıdan aldığımız sular ne kadar güvenilir o da tartışılır ya..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Bond » 24 Tem 2012, 19:25

Thevenin yazdı:1. Cesme reyiz

2. cCc Poland Spring cCc :arrow: http://www.polandspring.com

ResimResimResimResimResim

Bunlarin disinda ictigim en bir su gibi sulardan :arrow: http://www.fijiwater.com/ Icki fiyatina su :D

Resim

Thevenin gelirken Fiji Water getir tadına bakalım kardeşim :D Öyle tek başına içilmez o :champ: Ücret peşin :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Thevenin » 24 Tem 2012, 20:27

Fiji'yi capssiz, seni susuz birakmam panpa :D :champ:
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj asymptote » 28 Tem 2012, 16:18

Sağlık Bakanlığı, İstanbul genelinde faaliyette olan ve uygunsuzluğu tespit edilen damacana suyu markalarını açıkladı

"Buzada", "Erpınar", "Alps", "Kervansaray","Yalısu".

ilgili haberin devamı için ==> http://www.haberturk.com/saglik/haber/762722-saglik-bakanligi-o-firmalari-acikladi
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Frax » 28 Tem 2012, 17:16

Adı sanı bilinmeyen markarlar bunlar, sözde çok ünlü markalardan söz ediliyordu. Efsane mi yoksa örtbas mı anlayamıyorum bu tür olayıları.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Miriel » 28 Tem 2012, 17:23

İlk başta 55 tanınmış firmadan sadece 14 tanesi uygun çıktı diyorlar. Sonrada 5 tane tanınmamış marka ismi verip olayı bitiriyorlar :x
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners