davinci yazdı:Aşırı para kazanma hırsı olan kötü niyetliler dünyanın her yerinde var, denetim olacak denetimi yapan işini doğru yapacak, bir usulsüzlük belirledimi basına bildireceksin millet cezayı kessin, ya şimdi bu bizim adam yada bu uluslararası firma dokunmayalım diye düşünmeyeceksin, basında tabi, bu grub bize şukadar ilan veriyor ne gerek var şimdi boşver demiyecek ama nerdeee, böyle adı sanı duyulmamış firmaları ifşa ederler tamam bitti gelsin yeni gündem, gülerimisin ağlarmısın.
rakun yazdı:Arkadaşlar sektörün içinden birisi olarak söylüyorum özellikle gıda ürünlerini alırken sadece fiyata bakıp ucuzunu almamak gerek. İstanbul içinde bir dünya su fabrikası var. Bunlardan bir kısmı ile çalıştık ve çalıştıklarımızdan da çalışmadıklarımızı ziyaretlerimizden de gördüm ki bilmediğim yerden su almamalıyım. İSKİ nin arıtma tesislerini de bir tanıdığım kurarken kesinlikle musluk suyu içmemem gerektiğini üstüne basa basa belirtmişti. Sizlere firmamızın da firmadaki çoğu çalışan arkadaşımızın da evlerinde kullandığı Dağdelen markasını önerebilirim. Ancak sadece İstanbul ve Çorlu taraflarına damacana verebiliyorlar ve istanbulun da her yeri değil. Pet şişe üretimi olmadığı için marketlerde görememişsinizdir ancak ben tesislerini ve çalışanlarını bildiğim için bu firmayı önerebiliyorum.
edaliy yazdı:rakun yazdı:Arkadaşlar sektörün içinden birisi olarak söylüyorum özellikle gıda ürünlerini alırken sadece fiyata bakıp ucuzunu almamak gerek. İstanbul içinde bir dünya su fabrikası var. Bunlardan bir kısmı ile çalıştık ve çalıştıklarımızdan da çalışmadıklarımızı ziyaretlerimizden de gördüm ki bilmediğim yerden su almamalıyım. İSKİ nin arıtma tesislerini de bir tanıdığım kurarken kesinlikle musluk suyu içmemem gerektiğini üstüne basa basa belirtmişti. Sizlere firmamızın da firmadaki çoğu çalışan arkadaşımızın da evlerinde kullandığı Dağdelen markasını önerebilirim. Ancak sadece İstanbul ve Çorlu taraflarına damacana verebiliyorlar ve istanbulun da her yeri değil. Pet şişe üretimi olmadığı için marketlerde görememişsinizdir ancak ben tesislerini ve çalışanlarını bildiğim için bu firmayı önerebiliyorum.
bi de bu moda oldu, reklam için önden bir "sektör içerisinde biri olarak" diye söze başlanıp,
reklamı yapılacak firmaya dolaylı geçiş.
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir
|