TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hangi Suyu İçiyoruz?

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Hangi Suyu İçiyoruz?

Mesaj Vector » 28 Tem 2012, 17:29

Erikli iyidir erikli... :)
Kullanıcı avatarı
Vector

Mesaj 2fast4u » 28 Tem 2012, 17:36

http://lifeflo.com.tr/
15 yıldır içiyorum :D .... :champ:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj davinci » 28 Tem 2012, 17:45

Aşırı para kazanma hırsı olan kötü niyetliler dünyanın her yerinde var, denetim olacak denetimi yapan işini doğru yapacak, bir usulsüzlük belirledimi basına bildireceksin millet cezayı kessin, ya şimdi bu bizim adam yada bu uluslararası firma dokunmayalım diye düşünmeyeceksin, basında tabi, bu grub bize şukadar ilan veriyor ne gerek var şimdi boşver demiyecek ama nerdeee, böyle adı sanı duyulmamış firmaları ifşa ederler tamam bitti gelsin yeni gündem, gülerimisin ağlarmısın.
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj Miriel » 28 Tem 2012, 17:48

davinci yazdı:Aşırı para kazanma hırsı olan kötü niyetliler dünyanın her yerinde var, denetim olacak denetimi yapan işini doğru yapacak, bir usulsüzlük belirledimi basına bildireceksin millet cezayı kessin, ya şimdi bu bizim adam yada bu uluslararası firma dokunmayalım diye düşünmeyeceksin, basında tabi, bu grub bize şukadar ilan veriyor ne gerek var şimdi boşver demiyecek ama nerdeee, böyle adı sanı duyulmamış firmaları ifşa ederler tamam bitti gelsin yeni gündem, gülerimisin ağlarmısın.

+1
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj Frax » 03 Ağu 2012, 16:24

15 marka daha açıklandı. Birkaç tanesi bilinen markalar.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25371620
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj rakun » 03 Ağu 2012, 17:15

Arkadaşlar sektörün içinden birisi olarak söylüyorum özellikle gıda ürünlerini alırken sadece fiyata bakıp ucuzunu almamak gerek. İstanbul içinde bir dünya su fabrikası var. Bunlardan bir kısmı ile çalıştık ve çalıştıklarımızdan da çalışmadıklarımızı ziyaretlerimizden de gördüm ki bilmediğim yerden su almamalıyım. İSKİ nin arıtma tesislerini de bir tanıdığım kurarken kesinlikle musluk suyu içmemem gerektiğini üstüne basa basa belirtmişti. Sizlere firmamızın da firmadaki çoğu çalışan arkadaşımızın da evlerinde kullandığı Dağdelen markasını önerebilirim. Ancak sadece İstanbul ve Çorlu taraflarına damacana verebiliyorlar ve istanbulun da her yeri değil. Pet şişe üretimi olmadığı için marketlerde görememişsinizdir ancak ben tesislerini ve çalışanlarını bildiğim için bu firmayı önerebiliyorum.
Kullanıcı avatarı
rakun

Mesaj edaliy » 04 Ağu 2012, 03:46

rakun yazdı:Arkadaşlar sektörün içinden birisi olarak söylüyorum özellikle gıda ürünlerini alırken sadece fiyata bakıp ucuzunu almamak gerek. İstanbul içinde bir dünya su fabrikası var. Bunlardan bir kısmı ile çalıştık ve çalıştıklarımızdan da çalışmadıklarımızı ziyaretlerimizden de gördüm ki bilmediğim yerden su almamalıyım. İSKİ nin arıtma tesislerini de bir tanıdığım kurarken kesinlikle musluk suyu içmemem gerektiğini üstüne basa basa belirtmişti. Sizlere firmamızın da firmadaki çoğu çalışan arkadaşımızın da evlerinde kullandığı Dağdelen markasını önerebilirim. Ancak sadece İstanbul ve Çorlu taraflarına damacana verebiliyorlar ve istanbulun da her yeri değil. Pet şişe üretimi olmadığı için marketlerde görememişsinizdir ancak ben tesislerini ve çalışanlarını bildiğim için bu firmayı önerebiliyorum.

bi de bu moda oldu, reklam için önden bir "sektör içerisinde biri olarak" diye söze başlanıp,
reklamı yapılacak firmaya dolaylı geçiş.
=hotel california=
Kullanıcı avatarı
edaliy

Mesaj rakun » 04 Ağu 2012, 10:56

edaliy yazdı:
rakun yazdı:Arkadaşlar sektörün içinden birisi olarak söylüyorum özellikle gıda ürünlerini alırken sadece fiyata bakıp ucuzunu almamak gerek. İstanbul içinde bir dünya su fabrikası var. Bunlardan bir kısmı ile çalıştık ve çalıştıklarımızdan da çalışmadıklarımızı ziyaretlerimizden de gördüm ki bilmediğim yerden su almamalıyım. İSKİ nin arıtma tesislerini de bir tanıdığım kurarken kesinlikle musluk suyu içmemem gerektiğini üstüne basa basa belirtmişti. Sizlere firmamızın da firmadaki çoğu çalışan arkadaşımızın da evlerinde kullandığı Dağdelen markasını önerebilirim. Ancak sadece İstanbul ve Çorlu taraflarına damacana verebiliyorlar ve istanbulun da her yeri değil. Pet şişe üretimi olmadığı için marketlerde görememişsinizdir ancak ben tesislerini ve çalışanlarını bildiğim için bu firmayı önerebiliyorum.

bi de bu moda oldu, reklam için önden bir "sektör içerisinde biri olarak" diye söze başlanıp,
reklamı yapılacak firmaya dolaylı geçiş.

Haklısın edaliy, senin alacağın damacana başına 3 TL kazanacağımı vaad ettiler ben de ne yapayım ekmek parası diyerek reklam yapayım dedim. Bu seferlik foyam ortaya çıktı şansımı başka forumlarda deyeyeyim.
(Bu arada diğer arkadaşlar da aynısını düşünüyorsa çalıştığım firmayı www.enpas.com.tr adresinden ziyaret edip ne işle uğraştığımı görebilirsiniz. Forum yöneticileri hala reklam olduğunu düşünüyorsa ki daha önce başka markaların da isimleri zikredilmiş olmasına rağmen edaliy veya başkası herhangi bir imada bulunmamış, pm den bildirirlerse hem yorumu silerim hem de bir daha bu tür tartışmalara girmeyiveririm)
En son rakun tarafından 04 Ağu 2012, 11:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
rakun

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners