TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İzmir Bornovadan merhabalar

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İzmir Bornovadan merhabalar

Mesaj Clk » 01 Şub 2010, 15:59

Peki ben ilginc bir soru yöneltsem. Özel bir saat yaptirmak istesem. Tek olacak sekilde bunu yapabiliyormusunuz?

Ne olursa olsun? Cünkü talebimin en zor kismi kadran ve sayilar? Örnek vermek gerekirse

Resim

Bu tarz bir saat mümkün mü? Güc göstergesi ve tarih olmayacak ama tip ve kadran aynen bu sekilde!!!!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 01 Şub 2010, 16:02

Foruma hoşgeldiniz.Bizi daha ilk günden bu kadar bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj propmatic » 01 Şub 2010, 17:02

clk yazdı:Peki ben ilginc bir soru yöneltsem. Özel bir saat yaptirmak istesem. Tek olacak sekilde bunu yapabiliyormusunuz?

Ne olursa olsun? Cünkü talebimin en zor kismi kadran ve sayilar? Örnek vermek gerekirse

Bu tarz bir saat mümkün mü? Güc göstergesi ve tarih olmayacak ama tip ve kadran aynen bu sekilde!!!!

evet bu tarz saat problem deil benim için. biz bu tarz sayıları sticker sistemiyle üretiyoruz. luminovanın astarını geliştirdik. bu iwc lerden bile daha fazla verim alıyoruz afterglow effectte. biz tritec in önerdiği berlac astar kullanmıyoruz onun yerine titanium dioxide kullanıp ve kat luminova yüklüyoruz. son derece iyi neticeler alıyoruz. kaç adet saat üretmeyi düşünüyorsunuz? fiyatı adetine göre deişir
Kullanıcı avatarı
propmatic

Mesaj Clk » 01 Şub 2010, 17:16

Ben aslinda Unique bir saat istiyordum ama belki forumda da bu sekilde bir saat isteyen arkadaslar olabilir. Konuyu aramizda konusmamiz lazim. Adet ile ilgili bilgiyi size zaman icerisinde bildiririm.

Konuyu netlestirmek ve size kesin bir cevap vermek adina, son sorular

1- Siparisi takiben teslim süresi
2- Ödeme sekli
3- Garanti durumu
4- Daha önce bu tarz yaptiginiz calismalar ile ilgili bazi resimler (var ise)

cevaplariniz icin simdiden tesekkürler.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj propmatic » 01 Şub 2010, 17:31

bir tane saat biraz masraflı olur. orjinal iwc alırsan daha ucuz olur. seri düşünğrsen 100-200-300 tane çok hesaplı olur.
Kullanıcı avatarı
propmatic

Mesaj Clk » 01 Şub 2010, 18:28

Ben sorunun cevabini bildigim icin bu sekilde sordum. Sahibi oldugum ve planda olan yeterince marka saat var. Sadece bende olacak bir saatin pesindeyim ama bunun masrafi orijinal IWC al dediginize göre 15.000 Euro civari ki, bu ne kadar mantikli tartisilir. Yinede nazik cevabiniz icin tesekkürler.
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj propmatic » 01 Şub 2010, 19:00

clk yazdı:Ben sorunun cevabini bildigim icin bu sekilde sordum. Sahibi oldugum ve planda olan yeterince marka saat var. Sadece bende olacak bir saatin pesindeyim ama bunun masrafi orijinal IWC al dediginize göre 15.000 Euro civari ki, bu ne kadar mantikli tartisilir. Yinede nazik cevabiniz icin tesekkürler.

bazı sabit masraflar var bunu gözardı edemeyiz. benim elimde bu modele benziyen mevcut kasalar var. onları bile kullansak 200 tane en azından kadran üretmemiz gerecek. bir tek kadran kimse yapmaz. tepeyi özel yaptırcaz. akrep yelkovanların benzerini buluruz. toplam masraf mevcut kasa kullanırsak aşağı yukarı 3-4 bin euroyu bulur. bu saat üretilir ama bence böyle bişey e girişmek istiyorsan iwc modelinin kopyası deil senin kendi modelini çizip üretmek daha mantıklı olur. çünkü başka kimsede olmayan saat istiyorsun ama iwc nin kopyasını yaptırmak istiyorsun. bence fazla mantıklı deil bu.
Kullanıcı avatarı
propmatic

Mesaj Clk » 01 Şub 2010, 19:21

Siz beni yanlis anladiniz. Ben sadece kadran ve saat göstergelerini bu tarz istedigimi söyledim. Yoksa ne rengi ne kasasi ne de akrep ve yelkovani ile bu saat ile alakasi yok planladigim saatin.

Kafamda ki saat Vacheron Constantin Historiques American 1921 ile IWC Big Pilot Antoine de Saint Exupery sentezi bir saat yaratmak.
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners