Bir süredir forumda geziniyorum fakat üye tanıtım sayfasını ve bu sayfada her yeni üyenin kendini tanıttığını yeni fark ettim. Biraz geç olduysa kusura bakmayın.
İsmim Ahmet Akın. 29 yaşındayım. Asıl mesleğim mütercim tercümanlık fakat kişisel gelişim alanında çalışıyorum. Yaşam Koçu, NLP uzmanı ve diğer bir çok alanda çalışmalar yapmaktayım. Koça ihtiyacınız olursa çekinmeyin yani

İlk okuldan sonra saat takmayı bırakmıştım. Saati gereksiz bir şey olarak görüyordum. Dedem bana çok eski antika saatini verdi ve ben onu küçükken manuel olarak değil de bozuk olarak algıladım ve bir kenara attım. Geçen ay saat almayı araştırırken bu foruma rastladım ve bu konuya ilgi duydum. Dedemin saati aklımdan çıkmıyor. Onu mutlaka bulup sizinle paylaşacağım.
Doğum günümde alınıp sonra hiç kullanmadığım fakat şu sıralar kolumdan çıkarmadığım Fossil marka bir saatim var. Ayrıca bu forum ve siz arkadaşlarımın değerli görüşleri sayesinde Tissot Le Locle marka çok güzel bir saatim oldu. Bu konu çok ilgimi çekti ve forumu düzenli olarak takip ediyorum. Gerçekten çok bilgili ve değerli arkadaşlarımız var burada. Profesyonel destek almış gibi hissediyorsunuz.
Çok konuşmayı ve yazmayı severim ama kafanızı şişirmeyeyim. Roman olsa buraya yazabilirim

Sevgiler
A