vmetin yazdı:Atilla bu görsel şölen için teşekkür ederim. Kkarakuş incelemeyi bekliyorum.
vmetin, bu keyif paylaştıkça güzel, ben teşekkür ederim

vmetin yazdı:Atilla bu görsel şölen için teşekkür ederim. Kkarakuş incelemeyi bekliyorum.
Hsnmrycl yazdı:KKarakuş, hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan. Raketaların sesi biraz gürdür gerçekten. Çok güzel çalışırlar tıkır tıkır...
2fast4u yazdı:Hsnmrycl baslarda cok enteresan gelen rus saatlerine olan merakİniz gercekten ilgimi cekiyor bir tarafta fiyat segment markalar butce falan filan derken sizin butun bunlardan bagimsiz kafaniza gore bir saat sevginiz var .birde rus saatleri gibi az bulunasi bir segment olunca daha da ilginc oluyor ,saygilar
KKarakuş yazdı:İyi dilekleriniz için ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim.. FHF 96 yani meşhur ST 96 kullanıcısı olarak bu makinanın gürültülü sesine alışmışken (ki mekanik bir saatin sesli olanını severim) bu Rus güzeli bu konuda beni mestetti..
Raketanın Perpetual Calendar serisi beni cezbetti ve şuan aklımda aynı serinin kadranı kırmızı renkli olanı aklımı kurcalıyor.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: watchour ve 94 misafir
|