Arkadaşlar Sapancada yazlığım var ve sık gelip gidiyorum.Oradada senelerdir gidip geldiğim bir ATV ci var kiralayıp geziyorsunuz safariler vs..Son gittiğimde bir buggy eklemişler gruba onu kullandım tabiri caizse üstünden inmedim bana 400 liraya maloldu bu eglence.Herneyse zaten uzun zamandır bu tarzda bir alet alma niyetim varken 2 gundur bunlarla yatıp kalkıyorum.
Öğrendiğim kadarıyla UTV ve buggy ler bana hitap ediyor fakat aralarındaki farkı tam anlıyamadım.UTV de 7000 lira civarında yuki marka 150cc olanları var birde daha güclü 4 ceker iyileri var polaris vs onlar araba parası zaten eledim.Buggy lerde 150cc ve 250cc olarak secenekleri var.Benım kullandığım buggy di arkadan itişli.

Ben arkadan itişli orası burası camurda toprakta kayacak,yazlıkta saga sola gidebileceğim bir alet istiyorum.Yukarıdaki bilgileri gittiğim atv ciden aldım fakat tek yere sorularak alınmaz bunlar.Bana dürüst bu atv utv buggy lerden anlayan bir dukkan lazımdır dostlar kimleri tavsiye edersiniz İstanbul Anadolu yakasındayım.2fast özellikle senden yardım bekliyorum.