ben Rafet ve Almanyadan katiliyorum. 44 Yasindayim ve Almanyanin Köln sehirine cok yakin bir kasabada ailem (Iki cocuk ve esim) ile yasiyorum. Elektronik mühendisiyim ve bende saat hastaligi hemen, hemen 20 seneden beri var. Ilk basda Breitling saatlerini ve Omega markasi saatler cok ilgimi cekerdi. Ama bu markalarin ic hayati genellikler ETA-Mekanikden olusdugunu ögrendikten sonra pek ilgim kalmadi ve bu son iki senede oldugu gibi Rolex markasina yöneldim. Su anda iki tane Rolex saatim var (16600 ve 116520). Ikisinide hep takiyorum ve ikiside genellikle ise gitsem bile hep yanimdadir. Ben o kadar deliyimki günde bir kac sefer saatleri hep degistirdim olur. Su Anda bu iki saaten cok memnum ve baskasini almayi düsünmüyorum. Eger GMT Keramik iki renklisi cikarsa o zaman mutlaka yine para harcamayi düsene bilirim

Baska markalar beni hic enterese etmiyorum. Gectigimiz gün Paket Nautilus denedim....ama ne bileyim bir türlü isinamadim. Hem bir Celik saate 40 T Euro vermek bana sacma geliyor.
Burdan haric iki tane daha Rolex Forumunda kayitliyim:
www.r-l-x.de
www.rolexforums.com
Ordada Nikim ayni
Almanyadan selamlar, saygilar. Buraya yolunuz düserse bir Üye toplantisi yapabiliriz.
Rafet