TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Herkese Selamlar - Öz Geçmişim :)

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Herkese Selamlar - Öz Geçmişim :)

Mesaj mvguran » 30 Ağu 2012, 11:19

Merhaba ben Volkan,

Ankara'da yaşıyorum, ama çok gezmemi gerektiren bir işim olduğundan sürekli Ankara dışına çıkabiliyorum, şu an Bursa'dayım.

Saatleri çocukluğumdan beri çok sevmişimdir. Dedemin hobisi saat tamir etmekti, özellikle eski, kırık dökük saatleri toplar çalışır hale getirir, ailedekilere hediye ederdi. O zamanlar çocuktuk ve kıymetini bilmiyorduk bunların. Şimdi ise, sanırım bende de saat ciddi bir ilgi alanı haline gelmeye başladı.

Şu ana kadar çok sevdiğim üç saatim oldu. Birincisi otomatik bir swatch, lisede para biriktirip kendim almıştım. Sonra en sevdiğim arkadaşım azcık da ben takayım diye ödünç istedi ve gidiş o gidiş :) İkincisi dayımın ikinci el olarak Ulus itfaiye meydanından aldığı Guess, hala bende ama artık pek takmıyorum (umarım orjinaldir, kutusu, yedek baklaları, broşürleri var ama nasıl güvenebilirsiniz ki söz konusu Guess saat olunca :) ) Üçüncüsü ise halen kullandığım Seiko Chronograph 7T94 Quartz saat. Onu da iş arkadaşlarım doğumgünümde hediye etmişti. Çok severek kullanıyorum ve sürekli kolumda..

Yalnız artık yeni bir saat istiyorum. Düşündüğüm modeller automatic diverlar. İlgilendiğim markalar ise Omega, Tag Heuer, Longines ve Oris (hı, tabi bide Rolex'i saymak lazım, sanırım adetten bu forumda özellikle Submariner'den bahsetmek diver deyince :) )

İşte bu nedenle ben de foruma üye olmak ve paylaşımda bulunmak istedim, bir de saatimi forumda tanıştığım arkadaşlarımdan almak, belki kullanmadığım saatlerimi de bu şekilde elden çıkarabilmek istiyorum.

Herkese merhabalar tekrar..
Kullanıcı avatarı
mvguran

Re: Herkese Selamlar-Öz geçmişim :)

Mesaj mlm » 30 Ağu 2012, 11:52

Hosgeldiniz :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj vmetin » 30 Ağu 2012, 11:58

Hosgeldin adaşım.
Eğer bütçe olarak Rolex e ulaşabiliyorsan, digerleri ile zaman kaybetme
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj herofb » 30 Ağu 2012, 12:05

Merhabalar , hosgeldiniz
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj mvguran » 30 Ağu 2012, 12:16

Hoşbulduk :champ:

Bütçe olarak ne yazık ki mümkün görünmüyor bu aşamada.. Öncelikle otomatik kaliteli nispeten daha uygun fiyatlı bir İsviçre saati ile başlamak istiyorum ilk mesajımda belirttiğim markalar arasından. Yaşımı belirtmemişim, şimdi farkettim, 28. Dolayısıyla zaman içerisinde mesela bir Submariner sahibi olmak isterim tabi ki :)
Kullanıcı avatarı
mvguran

Mesaj vmetin » 30 Ağu 2012, 13:14

Yas genc, Oris ve Tag süper olur
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj mvguran » 30 Ağu 2012, 13:27

Teşekkürler yorumlarınız için, zaten forumdaki ilanlar üzerinde duruyorum şimdilik, alınca paylaşımda bulunurum muhakkak..
Kullanıcı avatarı
mvguran

Re: Herkese Selamlar - Öz Geçmişim :)

Mesaj Frax » 30 Ağu 2012, 17:26

Hoşgeldiniz mvguran :champ:
Kullanıcı avatarı
Frax

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners