Ankara'da yaşıyorum, ama çok gezmemi gerektiren bir işim olduğundan sürekli Ankara dışına çıkabiliyorum, şu an Bursa'dayım.
Saatleri çocukluğumdan beri çok sevmişimdir. Dedemin hobisi saat tamir etmekti, özellikle eski, kırık dökük saatleri toplar çalışır hale getirir, ailedekilere hediye ederdi. O zamanlar çocuktuk ve kıymetini bilmiyorduk bunların. Şimdi ise, sanırım bende de saat ciddi bir ilgi alanı haline gelmeye başladı.
Şu ana kadar çok sevdiğim üç saatim oldu. Birincisi otomatik bir swatch, lisede para biriktirip kendim almıştım. Sonra en sevdiğim arkadaşım azcık da ben takayım diye ödünç istedi ve gidiş o gidiş

Yalnız artık yeni bir saat istiyorum. Düşündüğüm modeller automatic diverlar. İlgilendiğim markalar ise Omega, Tag Heuer, Longines ve Oris (hı, tabi bide Rolex'i saymak lazım, sanırım adetten bu forumda özellikle Submariner'den bahsetmek diver deyince

İşte bu nedenle ben de foruma üye olmak ve paylaşımda bulunmak istedim, bir de saatimi forumda tanıştığım arkadaşlarımdan almak, belki kullanmadığım saatlerimi de bu şekilde elden çıkarabilmek istiyorum.
Herkese merhabalar tekrar..