Laptop şarj adaptörümü kopardığım için (nasıl becerdin diye sormayın

) dünden bugune foruma yazamadım.Hernekadar blackberry sahibi olsamda ondan internete girmekten nefret ettiğimden ancak şu anda kardeşimin laptopdan yazıyorum.Rolex cok eskiden beri istediğim bir markaydı fakat alma niyetim hiç olmadı o paraları verip.Sonra yaşım ilerledikce bu forumu okudukca erişilebilir olduğunu farkettim.Halen saatler hakkında sizler kadar bilgim olmasada cok kısa sürede cok değişik markanın saatini aldım sattım kullanma fırsatı buldum.Aslında amacım önce bu yaz sonrada kışın sıfır sub almaktı.Fakat forum o kadar kışkırtıyorki artık elimdeki saatleri takamaz oldum ve gözü karartıp bu işe girdim.Birkez daha anladımki oris segmenti saatler 2.elde alıcı bulmuyor.Sıfır gibi saatlerimi yarı fiyatına ilan vermeme ragmen alıcı cıkmaması cok enteresandı.Sahibinden imdadıma yetişti 10larca mesaj geldi.Rolexde zarar etme oranı daha düşük olduğundan bundan sonra alacağım saat ya Rolex olur yada Panerai.Birtane daha saat var supriz olsun oda bu haftaiçi geliyor kısmetse.
İlk defa bir saat bileğimde uyudum.İnsanın istediği seye sahip olması cok guzel.Samimiyetle söylüyorum insallah herkes istediği gönlündeki saate kısa surede kavuşur ve onu muhafaza eder.Saati benden iyi biliyorsunuz anlatmama gerek yok cok memnunum date li klasik modelini istiyordum guzel denk geldi.Birtek toka kısmı tahmınımden kalitesiz cıktı böyle bir saate insan utanırda daha kaliteli saglam birşey koyar diye düşünmeden edemedim.