TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shots

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shot

Mesaj seadweller » 01 Eyl 2012, 20:10

Baran guzel gunlerde kullan gorusemedik ama bir aksilik olmazsa 8'inde bulusuruz.
:champ:
Kullanıcı avatarı
seadweller

Mesaj SeRxx » 01 Eyl 2012, 22:43

Baran yeni farkettim sonunda çok istediğin saate kavuşmuşsun, iyi güzel mutlu günlerde kullan :champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj mrbars » 01 Eyl 2012, 22:50

Baran :champ: tebrikler :champ:
ilkini aldıysan devamı hızlı gelir :D
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj uzbey33 » 01 Eyl 2012, 22:59

güzel günlerde Baran :champ:
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
Kullanıcı avatarı
uzbey33

Mesaj Archimed » 01 Eyl 2012, 23:05

Baran çok tebrik ederim. Sonunda :champ: Darısı başıma (yeşil bezeli olanından) :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj whiskey » 02 Eyl 2012, 05:35

Baran, hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullan :champ:

Frax, paylaşım için teşekkürler bende çok beğendim bu saati. En yakın zamanda yakından inceleyeceğim. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj 2fast4u » 02 Eyl 2012, 07:55

Baran 48 saat gecmedi ama aciklama Zamanin geldi sanirim aslinda senin bir oris ajani oldugunu rolex aldiktan sonraki psikolojik evrimlerin gecis sureci hakkindaki travmatolojik eksuzisyon patalojik kuram birlikteligi kavraminin ispatini yaptigini ve su an rolex in arastirma icin 108 parcaya bolundugunu anlat yoksa ergenekon dan senide alacaklar :)baran soz sende
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Baran » 02 Eyl 2012, 09:13

Laptop şarj adaptörümü kopardığım için (nasıl becerdin diye sormayın :D ) dünden bugune foruma yazamadım.Hernekadar blackberry sahibi olsamda ondan internete girmekten nefret ettiğimden ancak şu anda kardeşimin laptopdan yazıyorum.Rolex cok eskiden beri istediğim bir markaydı fakat alma niyetim hiç olmadı o paraları verip.Sonra yaşım ilerledikce bu forumu okudukca erişilebilir olduğunu farkettim.Halen saatler hakkında sizler kadar bilgim olmasada cok kısa sürede cok değişik markanın saatini aldım sattım kullanma fırsatı buldum.Aslında amacım önce bu yaz sonrada kışın sıfır sub almaktı.Fakat forum o kadar kışkırtıyorki artık elimdeki saatleri takamaz oldum ve gözü karartıp bu işe girdim.Birkez daha anladımki oris segmenti saatler 2.elde alıcı bulmuyor.Sıfır gibi saatlerimi yarı fiyatına ilan vermeme ragmen alıcı cıkmaması cok enteresandı.Sahibinden imdadıma yetişti 10larca mesaj geldi.Rolexde zarar etme oranı daha düşük olduğundan bundan sonra alacağım saat ya Rolex olur yada Panerai.Birtane daha saat var supriz olsun oda bu haftaiçi geliyor kısmetse.

İlk defa bir saat bileğimde uyudum.İnsanın istediği seye sahip olması cok guzel.Samimiyetle söylüyorum insallah herkes istediği gönlündeki saate kısa surede kavuşur ve onu muhafaza eder.Saati benden iyi biliyorsunuz anlatmama gerek yok cok memnunum date li klasik modelini istiyordum guzel denk geldi.Birtek toka kısmı tahmınımden kalitesiz cıktı böyle bir saate insan utanırda daha kaliteli saglam birşey koyar diye düşünmeden edemedim.
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Cimuanos, drmalibu, Google [Bot], monsieur, ogeday ve 61 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners