Bir Visual Aid daha ekleyelim, sıkıntı kalmasın..

2 x F11 pls..
serdarfb yazdı:vincefb yazdı:Benim LV'yi geçiyoruzgeçen gün aldığım fiyatın üstüne teklif ettiler vermedim
![]()
owww bir rose daha mı geliyor foruma yoksa
Su an Floransa da beni bekliyor.fikir degistirip Miramar a dogru kaymazsam kutuyu beraber acariz insallah.
![]()
TT neydi bu arada ?
vincefb yazdı:Two tone dostum
serdarfb yazdı:vincefb yazdı:Two tone dostum
yeniyiz idare et.
vincefb yazdı:Razz başkan güzel açıklama getirmiş ama bana yine de o taç da bir sıkıntı varmış gibi ya neyse![]()
[/quote]Razz yazdı:brckk yazdı:Razz yazdı:brckk"] ..Rolex logosunda taç'da bir sıkıntı var gibi geldi?
Ne gibi bir sıkıntı..?
Saatin 2 gun once benim satin almak uzere baktigim saat olma ihtimali yuksek.
Canli incelerken farkettigim şu ki, Taç'a baktigimda kollarinin olmasi gerekenden kisa oldugunu gordum. Saatin kadrani ile ilgili bir islem yapildigini zannediyorum. Senden de bir goz atmani rica ederim Razz.
Rolex'in tüm modellerinde, kadranda kullanılan font, rakam, boşluk vs. özelliklerde üretim yılına bağlı olarak değişiklikler olabilir.. Haliyle kadranda kullanılan Rolex coronet figürü ölçek/form olarak-örneğin ülke bayrağında yer alan sembol(ler) nispetinde- sabit değildir, bu durum da bahsi geçen farklılıkların oluşmasına sebep olur.
Basit de bir örnek ekleyeyim eski mesajlarımdan;
[quote="Razz yazdı:Hemen ben de DSSD Mark I VS Mark II Dial ile ilgili bilgiyi paylaşayım o halde
Efenim aşağıda DSSD Mark I Dial
Buyrun bu da DSSD Mark II Dial
Peki ya Mark II'deki farklar..?
- Baskı Rolex taç figürü diğer Rolex kadranlarındakine benzer bir hal almış..
- Deep Sea yazısındaki "E" harfinin orta çizgisi artık biraz daha kısa..
- Sea Dweller yazsındaki "S" harfi düz formdan biraz daha yuvarlak bir forma güncellenmiş..
- "ft" sembolünün fontu değişmiş..
- "=" işareti artık yatay ( Italic ) değil.. İki paralel çizgi şeklinde..
- ft ve metre cinsinden derinlik belirten yazının arasındaki boşluk daha fazla..
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: cingiglione, matadormax, sphinx ve 133 misafir
|