Geçen gün Bağdat Caddesi'nde gidiyorum, baktım arkadan simsiyah bir Hayabusa geliyor..

Eleman da sağlam kalıp falan, motorla uyum on numara..

Bakayım kolunda ne var dedim..

İşin şakası bir yana, hayırlı olsun dostum, gerçekten çok yakıştı..
Bu arada saat hakkında ufak da bir bilgi vereyim; 2fast4u dostumun 16613 LB'su E Serisi yani 1990 model.. Klips üzerindeki katlanan parçada iki dik çizgi yok.. Ayrıca yine klipsin yan kısımlarında Diver's Extention'u kapalı tutmaya yardımcı olması için yapılmış bir de çentik mevcut..

16803'ten 16613'e geçiş aşamasında ve sayı olarak oldukça az üretilen saatlerde bulunan bu nüanslara ek olarak bu modele aşina olanların hemen farkedeceği üzere kadran lacivert değil Mor..

Uygun açı ve ışıkla çok bariz şekilde kendini belli eden bu kadran bence tartışmasız TT Sub LB familyasının en özel rengi..
Örnek fotoğraf;

Saatin kondisyonu da geçen 22 yıla nazaran mükemmelin ötesinde.. Özellikle katlanan klipsin açma/kapama hareketi yaparken neredeyse sıfır saat sıkılığında olması gerçekten hayret verici..
Yukarıdaki fotoğraf biraz aceleye geldiğinden ve
kadraj mrbars'ı kıskandırma amacı taşıdığından bu güzel saatin detaylarını pek veremiyor lakin üzülmeye gerek yok zira
usta fotoğrafçı(!) 2fast4u eminim bu saatin çarpıcı karelerini yakında bizlerle paylaşacaktır..