Serdar abi ogun sen gelme masamı sevdim vermem sana

Baran yazdı:Cuma akşamı yine Cundalı Hasan Ustadayım isteyen buyursun![]()
vmetin yazdı:Garip gelebilir ama ben yanımda 50-100 civarı nakit taşırım sadece. Demek ki oraya gitsem bulaşık yıkayacağım.
Baran yazdı:Ben nakitte olsa vermiyorum,nakit sadece bahşiş bırakıyorum.Otururken girerken söyleniyor olsa gerek kart gecmediği yoksa bulaşığa kalmak kaçınılmaz.Birsürü yere giderim böyle bir komedide duymadım.
davinci yazdı: Hocam arkadaşının bir özelliğide garson hesabı en son patrona getirir amca masadakinin tipine bakar birde hesaba bakar ve günahını hesabın arkasına yazar, ayrıca gaza gelip pahalı şarap söylersin hesap şişer sonra mekana küsersin diye pahalı şarapda bulunmaz, patron aşırı uyanık
Geçen hafta sonu Kahramana giderken, ulan bu ne git git bitmiyor diyerek eski mekanımıza saptık, herzamanki gibi anababa günüydü bunda fiyat-kalitenin iyi olması çok büyük etken tabi
Cundalıyıda deniyeceğim, hep aynı yerler sıkılıdık
Baran yazdı:Cuma akşamı yine Cundalı Hasan Ustadayım isteyen buyursun![]()
Scubat yazdı:Madem balik seviyorsunuz, bir de Tuzla Balikçısına gidin. İçkisiz, öyle lüks balık yok..gidin ve 5 çeşit meze söyleyin, onlar seçsin, bir de nasil bir pisirmeleri oldugunu anlamak icin standart bir levrek söyleyin, ızgara...hatta yarim isteyin levregi, mezelerden zaten yer kalmamis olacak...
Baran yazdı:Develide salatadan tırtıl cıktıktan sonra ne duysam şaşırmam.
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir
|