herojd11

mlm

Razz yazdı:Heyecana gerek yok beyler.. serdarfb başkan tatile gitmeyi planlıyor birkaç güne kadar.. E malum, dipten kum çıkarma, dubanın altından geçme, ufaklıklara 50cm. derinlikte sudan şeytan minaresi toplama gibi Heavy Depth Rating Diver's Watch gerektiren işler yapacağından 116610 LN ve IWC Aquatimer'ın yetersiz kalacağına kanaat getirmiş.. Baktım neredeyse tatil planından vazgeçecek, hemen çıkarttım verdim DSSD'ı..![]()
![]()
Razz yazdı:Heyecana gerek yok beyler.. serdarfb başkan tatile gitmeyi planlıyor birkaç güne kadar.. E malum, dipten kum çıkarma, dubanın altından geçme, ufaklıklara 50cm. derinlikte sudan şeytan minaresi toplama gibi Heavy Depth Rating Diver's Watch gerektiren işler yapacağından 116610 LN ve IWC Aquatimer'ın yetersiz kalacağına kanaat getirmiş.. Baktım neredeyse tatil planından vazgeçecek, hemen çıkarttım verdim DSSD'ı..![]()
![]()
Bu arada bu Seven Days'in rotor dönme sesi de ne ilginçmiş yahu..
herojd11 yazdı:Serhat abi tatile falan gidersen AP RO ile benim Oris diver'ı memnuniyetle takas edebiliriz
serdarfb yazdı:
mrbars yazdı: serdar reyiz, IWC muhteşem. yukarıdaki son foto ohannes tatunyan, ibretlik...
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Batu52, Merdo, scarbo, watchour ve 27 misafir
|