şarap çalışmaya karar verdim
ve ilk kadehimi aldım bugün

mrbars yazdı:tabiri caizse öküz gibi bir adamım, bol küfürlü konuşurum. koyarım gider. gitmezse bir daha koyarım. donlarımda boğa resimleri, dragonlar falan var. kızlara bakarım, egzosum diferansiyel hizasından kesik. bildiğim şiirlerin hepsi can yücel babadan, o da 3 tane falan. üstüne üstlük pideciyim, taşfırın erkeğiyim. ulam yeri geldi benim takmam gereken 5 saat nedir?
mucadeleci yazdı:mrbars yazdı:tabiri caizse öküz gibi bir adamım, bol küfürlü konuşurum. koyarım gider. gitmezse bir daha koyarım. donlarımda boğa resimleri, dragonlar falan var. kızlara bakarım, egzosum diferansiyel hizasından kesik. bildiğim şiirlerin hepsi can yücel babadan, o da 3 tane falan. üstüne üstlük pideciyim, taşfırın erkeğiyim. ulam yeri geldi benim takmam gereken 5 saat nedir?
*mrbars![]()
kendi sevdiğin tarzına sadık kalmak en iyisidir, 2 gün önce arkadaşım dedi ki; -oğlum 2012 deyiz o tişörtü içine sokma, bende pantolonumun paçasını hafif sıyırarak beyaz çorabımı gösterdim ve -ben böyle seviyorum. dedim
bazıları kadayıfı kaymaklı sever...
hem mihim olan cool olmak değil kul olmaktır
mucadeleci yazdı:mrbars yazdı:tabiri caizse öküz gibi bir adamım, bol küfürlü konuşurum. koyarım gider. gitmezse bir daha koyarım. donlarımda boğa resimleri, dragonlar falan var. kızlara bakarım, egzosum diferansiyel hizasından kesik. bildiğim şiirlerin hepsi can yücel babadan, o da 3 tane falan. üstüne üstlük pideciyim, taşfırın erkeğiyim. ulam yeri geldi benim takmam gereken 5 saat nedir?
*mrbars![]()
kendi sevdiğin tarzına sadık kalmak en iyisidir, 2 gün önce arkadaşım dedi ki; -oğlum 2012 deyiz o tişörtü içine sokma, bende pantolonumun paçasını hafif sıyırarak beyaz çorabımı gösterdim ve -ben böyle seviyorum. dedim
bazıları kadayıfı kaymaklı sever...
hem mihim olan cool olmak değil kul olmaktır
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 180 misafir
|