TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Cool ve Zevkli Bir Erkeğin Takacağı 5 Saat Nedir?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Cool ve Zevkli Bir Erkeğin Takacağı 5 Saat Nedir?

Mesaj mrbars » 23 Eyl 2012, 21:43

önce kategorileri tanıyalım:

100 tl: tanımıyorum galba. haa şu çocuk, hatırladım şimdi muhabbeti iyidir.
200 tl: kuzenime benziyor, pek severim.
500 tl: senden iyi olmasın, çok iyi insandır. geçenlerde telefonda konuştuk.. bi sn ayşegül aldinç mi geçti, neyse ne diyorduk çıkardım çakıyı atladım aslanın üstüne.
1000 tl: o kim mi? çok iyi bir insan. kartal'da 2 cami yaptırmış, leziz bir insan. karşısına otur 2 büyük içersin öyle muhabbeti var. bak bir gelsin görürsün, yıllardır tanıyorsun gibi seversin allah inandırsın.
2000 tl: geçen adriana limayı almış gelmiş, tahinli yediler. ordan da hilton mu dedi, maryot mu dedi bişi dediler. abimdir. büyüktür.
5000 tl: serdar gibi adamdır, başka söze gerek yok. (burda grup indiriminden serdardan 4000, sizden 4000 alıyoruz)
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj Baran » 23 Eyl 2012, 21:50

Bende nakit yok abi ama ne zaman isterse başı sıkışsa ihtiyacı olsa nerde olsa kalkıp gelir diyebileceğin bir kardeşin var bilesin :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj apesen » 23 Eyl 2012, 21:56

herojd11 yazdı:İçip içip arada seviyorum ulan sizi diye bağırıyorum beyler :champ:

Bırakın forum alemlerini gentleman club'lar da bile bu kadar düzgün adam az denk gelir

An itibari ile kadehimi kaldırıyorum size beyler! Hakikaten bazen muhabbetin çok içinde olmasam da seviyorum buradaki insanları ve diyalogları.. En az tahinli pide kadar ;) ayriyetten 36mm falan dinlemem takarm o datejust'i arkadaşşş!!!
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullanıcı avatarı
apesen

Mesaj asymptote » 23 Eyl 2012, 21:59

İmzanı sevdim apasen.. :) :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj serdarfb » 23 Eyl 2012, 22:01

mrbars yazdı:önce kategorileri tanıyalım:

100 tl: tanımıyorum galba. haa şu çocuk, hatırladım şimdi muhabbeti iyidir.
200 tl: kuzenime benziyor, pek severim.
500 tl: senden iyi olmasın, çok iyi insandır. geçenlerde telefonda konuştuk.. bi sn ayşegül aldinç mi geçti, neyse ne diyorduk çıkardım çakıyı atladım aslanın üstüne.
1000 tl: o kim mi? çok iyi bir insan. kartal'da 2 cami yaptırmış, leziz bir insan. karşısına otur 2 büyük içersin öyle muhabbeti var. bak bir gelsin görürsün, yıllardır tanıyorsun gibi seversin allah inandırsın.
2000 tl: geçen adriana limayı almış gelmiş, tahinli yediler. ordan da hilton mu dedi, maryot mu dedi bişi dediler. abimdir. büyüktür.
5000 tl: serdar gibi adamdır, başka söze gerek yok. (burda grup indiriminden serdardan 4000, sizden 4000 alıyoruz)

Baştan söylesen 2.000 tl likten alırdim ya. TSF beni konusurdu valla. :lol: :lol:

Baran :champ: aslan kardesim benim. :thumbup:

apesen :champ: gel seni bi opiim baskan.. :lol: ( 4. Dublenin sonundayım :lol: )
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj KKarakuş » 23 Eyl 2012, 22:02

mrbars yazdı:beyler :champ:
kiminizi pek az zamandır tanıyorum, bazılarınızı ise yıllardır. ama hakkatten keyif alarak giriyorum şu foruma. ben de sizi seviyorum.
neyse efenim geyiği bırakalım, işin aslı serdar para verdi şiirimiz için. her türlü tabela, ilan, şiir, sevgi işleriniz itinayla yapılır.

İşinde de ciddiyeti eksik etmeyen,işinin ehli bir üyemiz :D Abi insan muhabbeti ile kendini uzaktan bu kadar sevdirebilir mi :?: İyiki tanımışım seni. :champ:
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj davinci » 23 Eyl 2012, 22:13

Cool adam klas adam kendini 10 metreden belli eden saat takmaz, örneğin sarı yada pembe altın kullanmaz, saati genellikle beyaz kadrandır, incedir, kadran büyüklüğü sınırdadır nal gibi saati takmaz, marka ve model seçiminde klaslığını gösterir, saatide taşımayı bilir saat görünsün diye çaba içinde olmaz, saat tam bileğine göredir rahat olsun diye bol kullanıp saat dönünce ikidebir saatle uğraşmaz
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj asymptote » 23 Eyl 2012, 22:21

davinci yazdı:Cool adam klas adam kendini 10 metreden belli eden saat takmaz, örneğin sarı yada pembe altın kullanmaz, saati genellikle beyaz kadrandır, incedir, kadran büyüklüğü sınırdadır nal gibi saati takmaz, marka ve model seçiminde klaslığını gösterir, saatide taşımayı bilir saat görünsün diye çaba içinde olmaz, saat tam bileğine göredir rahat olsun diye bol kullanıp saat dönünce ikidebir saatle uğraşmaz

+1
Polat Alemdar saatine ne diyorsun davinci? :D
Resim
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 195 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners