TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Cool ve Zevkli Bir Erkeğin Takacağı 5 Saat Nedir?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Cool ve Zevkli Bir Erkeğin Takacağı 5 Saat Nedir?

Mesaj davinci » 23 Eyl 2012, 22:23

Bu ne ya saatmi bu? :lol:
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj cavro » 23 Eyl 2012, 22:45

asymptote yazdı:
davinci yazdı:Cool adam klas adam kendini 10 metreden belli eden saat takmaz, örneğin sarı yada pembe altın kullanmaz, saati genellikle beyaz kadrandır, incedir, kadran büyüklüğü sınırdadır nal gibi saati takmaz, marka ve model seçiminde klaslığını gösterir, saatide taşımayı bilir saat görünsün diye çaba içinde olmaz, saat tam bileğine göredir rahat olsun diye bol kullanıp saat dönünce ikidebir saatle uğraşmaz

+1
Polat Alemdar saatine ne diyorsun davinci? :D
Resim

Nedense bana bunu çağrıştırdı :)

Resim
Kullanıcı avatarı
cavro

Mesaj 2fast4u » 23 Eyl 2012, 22:47

Cool olmak bence yakisan zitliklardir . Mesela genelde newyork ta yasiyan fotografci bir arkadasim var ve ona aldirdigim casio tipli nixon saati gayet cool aslinda dj icin cok ugrastim ama rolex hayat felsefesine ters diger bir ornek outdoor takilan veya hareketli bir yasanti suren bir adamin kolunda full altin bir saat gormek ...mesele bence bunu markayla modelle sinirlamamak yakisan var yakistiran var secim biraz dogustan gelen bir sey elde degil
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj ZubFB » 24 Eyl 2012, 10:45

cool olmakla saat, ev, araba, ayakkabı, don vs. arasında nasıl bir ilişki var anlamadım.
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj razz » 24 Eyl 2012, 10:57

davinci yazdı: 1) Cool adam klas adam kendini 10 metreden belli eden saat takmaz, 2) örneğin sarı yada pembe altın kullanmaz, 3) saati genellikle beyaz kadrandır, incedir, 4) kadran büyüklüğü sınırdadır nal gibi saati takmaz, 5) marka ve model seçiminde klaslığını gösterir, 6) saatide taşımayı bilir saat görünsün diye çaba içinde olmaz, 7) saat tam bileğine göredir rahat olsun diye bol kullanıp saat dönünce ikidebir saatle uğraşmaz

Hemen kendi adıma bir bakayım ne durumdayım;

1) Tüm saatlerim Rolex ve hem marka hem de model itibarıyla etrafımdaki hemen hemen herkesin 10m. mesafeden anlayabileceği saatler..
2) Sarı altın -özellikle Rolex sarı 18K tonu- saatte çok beğendiğim bir materyaldir.. İmkan olsa 7/24 masif ve sarı altın saat takarım..
3) Kağıt beyaz kadran saatte en sevmediğim kadran renklerinin başında gelir ( SS Daytona Beyaz Kadran hariç )..
4) Kadran çapı 40mm.'den aşağı saatim yok..
5) Rolex kullanıyorum..
6) Böyle bir çabam yok ancak genelde giydiğim uzun kollu giysilerin kolunu kıvırırım..
7) Saatimi her zaman bol takarım, arka kapağın bileğime yapışmasından haz etmem.. Genelde saat ayarı yaparken bileğim ile bilezik/kayış arasında işaret parmağımın geçebileceği kadar mesafe bırakırım..

Ben ölmüşüm, haberim yok..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj ZubFB » 24 Eyl 2012, 11:00

Razz yazdı:Ben ölmüşüm, haberim yok..

:)
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj KKarakuş » 24 Eyl 2012, 11:32

davinci yazdı:Cool adam klas adam kendini 10 metreden belli eden saat takmaz, örneğin sarı yada pembe altın kullanmaz, saati genellikle beyaz kadrandır, incedir, kadran büyüklüğü sınırdadır nal gibi saati takmaz, marka ve model seçiminde klaslığını gösterir, saatide taşımayı bilir saat görünsün diye çaba içinde olmaz, saat tam bileğine göredir rahat olsun diye bol kullanıp saat dönünce ikidebir saatle uğraşmaz

Bu konuda cevap yazmak istemedim fakat şu noktaya değinmeden de edemeyeceğim.Bu dillendireceğim cümleler sadece saat kavramı için değildir ;

Herkesin yaşam tarzı ve yaşam kalitesi tabiki farklı ve bunu çoğumuz da bilmekteyiz.Bana göre insanın giyiniş yada hangi zevki olursa olsun , bu doğuştan yaradandan gelen bir özelliktir.Zaman ile tabiki bunlar değişmeye meyillidir.

Yalnız anlamadığım bir konu her insanın zevki ayrı olacağı gibi saat zevki ve saatte kendini belli eden materyalleri de seçmesi kendi zevkidir.Günümzde altına batırılmış saatler takanda var full çelik saat takanda . Buna bakarak bir insanın zevk sahibi yada olmadığı kimseye kalmış bir durum değil diye düşünüyorum.
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj sdr9935 » 24 Eyl 2012, 12:00

cool dediğiniz tip nedir hani karizmatik çekici kendinden emim bir kişilikse zaten beğendiği saat ayakkabı çanta don neyse alır kullanır parası ölçüsünde tabi(herif 18 yaşında kolda rolex altında ferrari en özelinden ünv öğrencisi kuul mu oluyo ?babası dedesi mi kuul)neyse kendindenden emin adam alır takar yakışır üstüne başına giydikleri,
Aslında delikanlıdır adamdır oturmayı kalkmayı bilir kolundaki saatle olmaz yani , :D
Kullanıcı avatarı
sdr9935

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna, ringrang, sosyalcan ve 200 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners