TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Cool ve Zevkli Bir Erkeğin Takacağı 5 Saat Nedir?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Cool ve Zevkli Bir Erkeğin Takacağı 5 Saat Nedir?

Mesaj seadweller » 24 Eyl 2012, 12:09

davinci yazdı:Cool adam klas adam kendini 10 metreden belli eden saat takmaz, örneğin sarı yada pembe altın kullanmaz, saati genellikle beyaz kadrandır, incedir, kadran büyüklüğü sınırdadır nal gibi saati takmaz, marka ve model seçiminde klaslığını gösterir, saatide taşımayı bilir saat görünsün diye çaba içinde olmaz, saat tam bileğine göredir rahat olsun diye bol kullanıp saat dönünce ikidebir saatle uğraşmaz

Oldukça öznel bir yorum olmuş, bana göre altın yerine göre çok yakışıklı bir elementdir. Yazdıklarınız kendi doğrularınız olabilir fakat bu doğruların kişiden kişiye değişebileceğini unutmamak lazım. ;)
Kullanıcı avatarı
seadweller

Mesaj asymptote » 24 Eyl 2012, 12:40

davinci kendi yorumunu yazmış, bana göre demeyi unutmuş :) Bu yazdıklarından benim çıkardığım sonuç davinci Patek Calatrava serisinden bir saat almış ve yakında bize kutu açılışı yapacak :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj ombo » 24 Eyl 2012, 13:03

Abartmaya gerek yok...Beyefendi misiniz? Breguet klasik, yada A. Lange & Sohne Lange 1 alırsınız, olur biter..... Spor mu istiyorsunuz? Blancpain fifty fathoms, olmadı omega speedmaster,seamaster....
Kullanıcı avatarı
ombo

Mesaj rlxdaytona » 24 Eyl 2012, 13:05

Erkeklerin Takacagi 5 Saat:

1. Rolex Daytona (Siyah Kadranli; 116520)
2. Rolex SeaDweller (16600, bence en iyi Rolex)
3. Rolex Day Date (Sari Altin, Jubilee Blezik sart !!)
4. Rolex GMT II (16710, jubilee Blezik sart !!, Pepsi sart !!)
5. Rolex Sub No Date (114060M)
Sevgiler, Saygilar
Fersan
Kullanıcı avatarı
rlxdaytona

Mesaj herofb » 24 Eyl 2012, 13:09

iyi de bahsi geçen her cool ya da beyefendiyi dolar milyoneri zannediyoruz ayrıca bir süre sonra bu konu iyice saçmalayacak belli

markası önemli değil temiz ve ütülü kıyafetler , ya traşlı bir yüz ya da özellikle bırakılmış temiz sakal , günlük alınmış duş , boyalı ayakkabılar adamı güzel gösterir geri kalanı geyik
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj fsinan » 24 Eyl 2012, 13:49

Valla güzeldir, süperdir birçok saat de var, ancak, şöyle aklıma cool bir saat söyle deyince Omega Speedmaster geliyor.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj davinci » 24 Eyl 2012, 15:24

tabiki kendimce izlenimlerimi paylaştım, herkezin görüşü farklı, marka ve model belirtmedim

Kalite insanın içindedir doğuşdan gelir sonradan olmaz, dışardan kullanılan aksesuarlarla hiç olmaz
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj Frax » 24 Eyl 2012, 15:47

herojd11 yazdı:iyi de bahsi geçen her cool ya da beyefendiyi dolar milyoneri zannediyoruz ayrıca bir süre sonra bu konu iyice saçmalayacak belli

markası önemli değil temiz ve ütülü kıyafetler , ya traşlı bir yüz ya da özellikle bırakılmış temiz sakal , günlük alınmış duş , boyalı ayakkabılar adamı güzel gösterir geri kalanı geyik

Benim gibi garibanlarin halinden anlayan adam :champ: herojd baskan, konu gercekten sacma :) sonuna kadar katiliyorum.
Kullanıcı avatarı
Frax

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Heyea ve 193 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners