TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Kayış / Bilezik Danışma ve Bilgi Konusu

Saat Kayışları Hakkında Konuların Bulunduğu Bölüm

Re: Kayış ve Bilezik Danışma Konusu

Mesaj drk » 25 Eyl 2012, 20:51

Şimdi adını hatırlayamadığım bir dericide görmüştüm zamanında, bulunabilir olsa gerek diye tahmin ediyorum ama :?
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj zandar » 26 Eyl 2012, 01:12

Derimod ve bunun gibi birkaç mağazaya sordum, haberleri bile yok, ayakkabı tamircilerinde vardır varsa dediler.
zandar

Mesaj hozburun » 26 Eyl 2012, 16:26

Merhaba,

Geçen aylarda ebay den 1 kutu saddle soap 1 kutu da mink oil sipariş etmiştim ama uzun süre geçmesine rağmen paket gelmedi, elemana birkaç hafta önce mail attım ve paketin gelmediğini söyledim sağolsun hemen yenisini yolladı ve yeni paket geçen hafta ulaştı Daha da güzeli yeni paket geldikten ister inanın ister inanmayın 1 gün sonra da eski paket ulaştı :champ: :champ: :champ: Nurtopu gibi 2 şer kutu deri bakım setim oldu :thumbup: Malum, forumda hemen hemen herkeste deri kordon var ve bakım için bu ürünlere ihtiyaç olmakta bu yüzden ihtiyacı olan maximum sayıda kişinin kullanmasını sağlamak adına belirlenecek bir kişiye/adrese ben bu fazla seti göndereyim, sonra ihtiyaç sahipleri o arkadaşa deri kordonları ile birlikte gitsin bakımlarını yapsınlar ? Ya da ebay den alışveriş yapma imkanı olmayan arkadaşlar varsa bir şekilde tespit edip onların kullanımı için de gönderebilirim, ne dersiniz ?
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj KKarakuş » 26 Eyl 2012, 16:33

hozburun yazdı:Merhaba,

Geçen aylarda ebay den 1 kutu saddle soap 1 kutu da mink oil sipariş etmiştim ama uzun süre geçmesine rağmen paket gelmedi, elemana birkaç hafta önce mail attım ve paketin gelmediğini söyledim sağolsun hemen yenisini yolladı ve yeni paket geçen hafta ulaştı Daha da güzeli yeni paket geldikten ister inanın ister inanmayın 1 gün sonra da eski paket ulaştı :champ: :champ: :champ: Nurtopu gibi 2 şer kutu deri bakım setim oldu :thumbup: Malum, forumda hemen hemen herkeste deri kordon var ve bakım için bu ürünlere ihtiyaç olmakta bu yüzden ihtiyacı olan maximum sayıda kişinin kullanmasını sağlamak adına belirlenecek bir kişiye/adrese ben bu fazla seti göndereyim, sonra ihtiyaç sahipleri o arkadaşa deri kordonları ile birlikte gitsin bakımlarını yapsınlar ? Ya da ebay den alışveriş yapma imkanı olmayan arkadaşlar varsa bir şekilde tespit edip onların kullanımı için de gönderebilirim, ne dersiniz ?

Bal baklava deriz :D Gayet içten bir fikir olmuş , gerekli üyelerimize göndermeniz daha mantıklı olacaktır. Yada kordon yağlama günü gibi bir gün belirlenip topluca buluşulupta bu işlem yapılabilir :D

Ben kendi adıma teşekkürlerimi iletirim,örnek bir davranış :champ: :thumbup:
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj hozburun » 26 Eyl 2012, 16:40

Ne demek dostum, değil fazlasını eldekini bölüşmek insana yakışan :thumbup:

Kordon yağlama günü fikrini tuttum :lol: Hatta geleneksel hale bile gelebilir zaman içinde ;)
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj mlm » 26 Eyl 2012, 19:27

Hozburun :champ:
Kordon yaglama gunü guzel fikir olmuş :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj zandar » 26 Eyl 2012, 21:34

Ankara'ya da gönderin de ben de yağlayayım şu kordonu:)
zandar

Mesaj hozburun » 26 Eyl 2012, 21:47

mlm yazdı:Hozburun :champ:
Kordon yaglama gunü guzel fikir olmuş :D

Fikir KKarakuş dosttan , yağlar benden :lol: Yani yağcı oluyorum bu bağlamda :D
Kullanıcı avatarı
hozburun

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Kayışları - Watch Straps

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners