Elbette haklısın mesaj Patek vb lüks saat hediyesi ile ilgili bir konuda olunca biraz daha dar bir alanda yaklaşarak cevap yazdım. Yoksa elbette ne erkeklerin ne de kadınların büyük çoğunluğunun özel ilgiye sahip değilse saat konusunda bu detaylara dikkat etmemesi normal.
Bence hanimlari saat konusunda daha cok bilgilendirmek lazim. Bu gūne kadar Patek gıbı markalar kadınlar ıcın quartzlı saat üretmekle yetınıyorlardı. Sımdı hanımlar ıcın komplıkasyonlar dahı var.
Mr.White konu ile ilgili Hanım'dan yardım alamadık ama ben olsam beyaz iç li olanı tercih ederdim. Tas+Sedef iç sanki saatin güzelliğini biraz bastırıyor, ilgiyi saatten saatin Sedef yüzeyine çekiyor.
En son Ozgur tarafından 26 Eyl 2012, 10:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
bu saat çok şık model farklı biraz ama PP olması ve piyasada nispeten az olması falan gibi artıları var elinize aldığınızda da çok şık duruyor
Kadınlar ve saatler olayına gelince de dün akşam inciraltında abinin biri saat satıyo 2 bayan da inceliyo çok afilli kordonlar full taşlı bi model abi piyası 50-60.000 tl ben 10 tl ye veriyom dedi kızlarda aldı saati işin hüzünlü tarafı ise eşimin de olaya şahitlik etmesi ve çokça gülmesiydi mevzuya ,,
Bir hanıma hediye ladies nautilius almak bence çok spesifik bir zevk. Öyle çok bilinen bir marka değil. Hediye edene de, onun kıymetini anlayacak olana da helal olsun Ben alırım full altın (kaplama diye biliyorum) bir Rolex Ladies Precision 4-5bin'e mis, kafam rahat
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.