Mlm
asymptote yazd覺:Bunu yakalamak i癟in ku癟u arkadalar gibi pusuya yatmak gerekiyor, zaten u癟ak da bir t羹r ku, demir ku

Arkada覺n覺 tebrik ederim asymptote, g羹zel yakalam覺. Belki ay'覺 bu kadar kaptmasa daham覺 iyi olurdu dedim...
Demirku konusunda hakl覺s覺n.. Hem kuscu, hem demirkucu olan arkadalarda var, ornito gibi demirku fotorafc覺l覺覺 var yani..
I覺k 癟ad覺r覺 konusuna gelince, tahminim iini g繹r羹r. Aa覺daki fotoraflar覺, karton kutudan yapt覺覺m (DIY) kenarlar pencereleri ayd覺nger kapl覺 bir lightbox / lighttent ile 癟ekmitim. Bu konu 羹zerinde gelimeye vaktim olmad覺, ilk ve son denemelerim yani.
50x50 haz覺r 癟ad覺r iini g繹r羹r san覺r覺m 癟ok pahal覺 deil ve katlanabiiyor, bu y羹zden uramaya pek demez kutuyla falan. 2 tane de ucuz masa 羹st羹 lamba al覺p, tam emin deilim 5500Kelvin deerinde u enerji tasarruflu amp羹llerden al覺rs覺n. Balang覺癟 i癟in uygun olur san覺r覺m. Tabi 5-6 y覺l olmu ben deneyeli, fikir olsun diye diyorum, lambay覺 falan deyayl覺 arat覺r覺rz karar verirsen.
http://www.stevesphotoshop.co.uk/light_tent_cube_30cm_small.htmlhydrocon yazd覺:"Fotoraf iinde iki 繹nemli nokta var bir 覺覺k iki optik..
Doru s繹ze ne denir...