darknight yazdı:Ben de resmi koymak istiyorum o bölüme bir türlü denk gelmedi.
Zaten oraya koymaya değer torutopu bir saatim var.
Onun kendini de resmini de çok iyi biliyorsun sen
frax1 yazdı:darknight yazdı:Ben de resmi koymak istiyorum o bölüme bir türlü denk gelmedi.
Zaten oraya koymaya değer torutopu bir saatim var.
Onun kendini de resmini de çok iyi biliyorsun sen
Ben bu görüşe katılmıyorum işte şimdi.Sonuçta gelir başta olmak üzere yaş ve bilgi düzeyi farklılık gösteriyor bu da saat seçimini etkiliyor.Seiko'da olsa Tissot'da olsa Tag Heuer' da olsa o bölümde bulunmaya her saatin hakkı var, sonuçta hepsi bir emeğin ürünü, pilli dahi de olsa.
Bond yazdı:Elbette TSF'de her tür ve fiyat segmentinde saatlere aynı yaklaşım var. Pilli, digital, antika, automatic fark etmeksizin tüm marka ve modelleri inceleme gibi bölümlere ekleyiniz lütfen. Zaten danışma bölümündeki sorulardan görülebileceği üzere daha az tanınan ve alt fiyat segmentinde yer alan markalara daha çok özen gösterilerek araştırılıp bilgi veriliyor.
padcom yazdı:Bond yazdı:Elbette TSF'de her tür ve fiyat segmentinde saatlere aynı yaklaşım var. Pilli, digital, antika, automatic fark etmeksizin tüm marka ve modelleri inceleme gibi bölümlere ekleyiniz lütfen. Zaten danışma bölümündeki sorulardan görülebileceği üzere daha az tanınan ve alt fiyat segmentinde yer alan markalara daha çok özen gösterilerek araştırılıp bilgi veriliyor.
zannedersem herkes bu konu hakkında hemfikir automatik saat kültürünü bu foruma üye olduktan sonra anladım.vede anlamamdan dolayıda çok mutluyum.ilkdefa bir forumda bu kadar aktifim bilgilenmek veya verebiliyorsam bilgimi paylaşmak güzel bir duygu.saatim'in değeri benim için pilli veya automatik olmasından değil ondan hoşlanmam ile lgili bir konu bu.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: gargamell ve 48 misafir
|