Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.
TSF
kerorg » 13 Eki 2012, 15:50
Yok çizikler falan daha duruyor. Silmişler sadece okadar. Birde o boşlukların içindeki pislikleri temizlemişler.
-

kerorg
-
serdarfb » 13 Eki 2012, 16:43
Aladım hocam. Resimde pek belli olmuyor. Bende polisaj sandım noluyoruz dedim.
-

serdarfb
-
Baran » 15 Eki 2012, 18:02
Sakat işler bunlar.Tamam bu saate yapılmamış ama bilmeyen biri bırakıp polisajlı saati geri alabilir.Ben söylemeden polisaj yaparsa bende habersiz şeyler yaparım o saatciye
-

Baran
-
bengisaat » 16 Eki 2012, 00:38
Servislerde kullanıcı istemeden polisaj yapılmaz,ayrıca bariz ve rahatsız edici derecede değilse yine de kullanıcı ısrar etmedikçe yapılmaz.
Bu saate görüldüğü kadarıyla kasası ultrasonic yıkama makinası ile temizlik yıkama işlemi yapılmış ki bu rutin bir işlemdir ve herhangi bir zarar vermez,aksine toz kir pas gibi olumsuzlukları önler.
facebook.com/saatatolyesi/
-

bengisaat
-
-
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir