TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Kay覺 / Bilezik Dan覺ma ve Bilgi Konusu

Saat Kay覺lar覺 Hakk覺nda Konular覺n Bulunduu B繹l羹m

Re: Kay覺 ve Bilezik Dan覺ma Konusu

Mesaj necati » 30 Eki 2012, 17:00

mlm yazd覺:Necati Abi teekk羹r ederim :champ:
Bu giriimimiz forumda b繹yle bir ak覺m balat覺rsa biteriz, tonla yat覺r覺m yapt覺k :lol:

Dostum sen yanl覺 yerde tezgah kurmusun. Baksana millet neredeyse 羹st羹ne paray isteyecek senden :lol: .
aka bir yana kay覺larda bariz ilerleme salad覺n. Sen kur tezgah覺, baka yapma giriiminde bulunacaklar覺 d羹羹nme. Bir iki giriimden sonra anyay覺 konyay覺 g繹r羹p sana kalacaklar nas覺l olsa ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
necati

Ya: 52
Kay覺t: 07 Mar 2012, 21:22

Mesaj asymptote » 30 Eki 2012, 17:05

Forum al覺m sat覺m konusunda 癟ok dinamik bir forum deil, Baran bu konuda hakl覺 :) Bu y羹zden m羹teri portf繹y羹n羹 forum 羹yeleriyle s覺n覺rland覺rmak hata olur. Ebay'e a癟覺lmak laz覺m derim.. ;)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj mlm » 30 Eki 2012, 17:17

Necati Abi kar覺dan h覺rs yapm覺 bir adam g繹r羹nt羹s羹 m羹 veriyorum bilmiyorum ama t羹m samimiyetimle s繹yl羹yorum, herkes iyi olsun en k繹t羹 ben olay覺m m羹him deil, olursa olur olmazsa can sal覺覺 :) Teekk羹rler g羹zel s繹zlerin i癟in :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj mlm » 30 Eki 2012, 18:14

asymptote yazd覺:Forum al覺m sat覺m konusunda 癟ok dinamik bir forum deil, Baran bu konuda hakl覺 :) Bu y羹zden m羹teri portf繹y羹n羹 forum 羹yeleriyle s覺n覺rland覺rmak hata olur. Ebay'e a癟覺lmak laz覺m derim.. ;)

Ada覺m Ebay, Paneristi ve ne kadar saat forumu varsa oralarda yak覺nda boy g繹steririm sen merak etme :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Mesaj vmetin » 30 Eki 2012, 18:26

Ben takipteyim Cengiz, hah olmu bu dediim kay覺覺n覺, istediin fiyata alaca覺m s繹z. :champ: :champ: :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

Mesaj Baran » 30 Eki 2012, 18:41

Hsnmrycl kopr羹 i癟in kulland覺覺n k繹pr羹n羹n farkl覺 renkte olmas覺na bay覺ld覺m :thumbup: Fakat Kahverengide k覺rm覺z覺 daha baar覺l覺 olabilirdi ama olsun fikir s羹per ben beendim :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj KadirKayhan » 30 Eki 2012, 19:09

Hay覺rl覺 Akamlar. Yadigar Omax i癟in has覺r kordon ( mesh bilezik san覺r覺m ) temini i癟erisindeyim. uan saati, siyah ve kahverengi olmak 羹zere 2 adet deri kay覺la kullan覺yorum. Sirkeci ve Tahtakale de bakaca覺m. Buraya da yazmak istedim, belki elinde fazla olan, veya y繹nlendirmek isteyen 羹stadlar olabilir, yard覺mlar覺 olursa 癟ok makbule ge癟ecek. Konuyu yanl覺 yere yazd覺ysam kusuruma bakmay覺n, ekliyeceim resimlerin 癟繹z羹n羹l羹rl羹kleri g繹z zevkinizi bozarsa hemen silerim. ok bilgili deilim bu hususlarda, yard覺m覺 dokunacaklara teekk羹rlerimi imdiden sunar覺m.

Kay覺 aral覺klar覺 : 20 mm
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
KadirKayhan

Ya: 48
Kay覺t: 29 Eki 2012, 02:20

Mesaj mlm » 30 Eki 2012, 19:19

Siyah-k覺rm覺z覺 da 癟ok g羹zel olur H.Emre, Baran'a kat覺l覺yorum, bence bir denemelisin :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

ncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    G繹r羹nt羹leme
    Yazar

D繹n TSF Saat Kay覺lar覺 - Watch Straps

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 29 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners