Clk » 24 Şub 2010, 23:20
Padcom. Ben yaptigim seyleri yada sahip oldugum ürünleri baskalari icin almadim yada yapmadim. Kimin ne dediginin benim icin en ufak bir önemi yok. Burada elestiren yada hakaret eden insanlarin benim hayatim da ki pozisyonu ne ki denilenlere kulak vereyim.
Birimiz Jean sever, digerimiz kumas pantalon, birimiz kisa sac digerimiz uzun, birimiz Seiko sever digerimiz IWC. Bunlarin hicbirinin kisilikler ile ilgisi yoktur. Herkes kendi begenilerinden mesul ve herkes kendi seceneklerinden sorumludur. Bu kimseyi baglamaz. Ama birisi kalkip diyorsa ki vay bu markayi kullanan söyledir yada diger bir markayi satin alan böyledir; dedigin gibi bunun altinda yatan tek neden eziklik duygusudur.
Bizler burada neye sahip olursak olalim (buna hicbir seye sahip olmamak ta dahil) diger bütün arkadaslarimizi secimleri dogrultusunda tebrik ettik ve iyi temmenniler de bulunduk. Neden? Grup olarak kültür düzeyimiz biraz farkli, insanlarin secimlerine saygi gösterebiliyor, farkli görüslerde insanlar olabilecegini anliyabiliyor ve kabul edebiliyoruz. Tüm bunlari anlayamayan yada cok basitinden secimlere saygi gösteremeyenler mi....... Onlar biraktigimiz yerde otlamaya devam edecekler.
Saygisi olmayan insan topluluklarinin saat kavrami ile de alakasi olamaz....
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...