TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Eski Pasif Yeni Aktif Üye Merhabalar :)

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Eski Pasif Yeni Aktif Üye Merhabalar :)

Mesaj mrbars » 14 Eki 2012, 22:04

hoşgeldiniz, keyifli forumlar :champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj Orca42 » 03 Kas 2012, 22:56

Bugünün yazılarına bakarken nickinizi farkettim.
Nazi yanlısı mısınız? Nick'inizi anlamakta ciddi zorluk çekiyorum?

Elbette burası bir forum, özgür bir ortam, siz bu nicki seçmişseniz ve forumun yetkilileri OK'se kimseye birşey söylemek düşmeyebilir... Ama ben maalesef birçok açıdan offensive bir nick olduğunu belirtmek kendi adıma forum yetkililerinin bu nicke birşey dememesine çok üzüldüğümü belirtmek isterim.

Bilmeyerek seçtiyseniz bu nicki nacizane tavsiyem lütfen daha az saldırgan bir nick seçin.

Bilmeyenler için;
http://en.wikipedia.org/wiki/Waffen-SS
http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/waffenss.html
Kullanıcı avatarı
Orca42

Mesaj 2fast4u » 04 Kas 2012, 01:03

Arkadas uludag sozluk yazari olabilir :) yalniz waffen ler icin siradan naziler diyemiyoruz o donem ss lerin icindeki en kaliteli takim savascilari deniyor.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj PhD » 04 Kas 2012, 02:38

Orca42 yazdı:Bugünün yazılarına bakarken nickinizi farkettim.

Elbette burası bir forum, özgür bir ortam, siz bu nicki seçmişseniz ve forumun yetkilileri OK'se kimseye birşey söylemek düşmeyebilir... Ama ben maalesef birçok açıdan offensive bir nick olduğunu belirtmek kendi adıma forum yetkililerinin bu nicke birşey dememesine çok üzüldüğümü belirtmek isterim.

Bilmeyerek seçtiyseniz bu nicki nacizane tavsiyem lütfen daha az saldırgan bir nick seçin.

Bilmeyenler için;

nickimin ne olduğunu tabiki biliyorum ama siz sanırsam ss yapısını bilmiyorsunuz. ss ler waffen sipo gestapo gibi isimlerle ayrılırlar sipo ss ve gestapo ss sivil ve askeri rejim polisleri iken waffen ss askeri kanattır. şimdinin komandoları gibi iyi yetiştirilmiş cesur ve güçlü askerlerden oluşur.siyasetle yakın dirsek teması yoktur.ben tarihi severim.mitolojiyi de. savaş tarihine ilgim yüksektir ve waffen ss benim bildiğim en iyi askeri birliktir bende hep saygı uyandırmıştır.bunu siyasi bir obje olarak hiç görmedim.ama çok sıkıntı olursa Rommel olarak nickimi değiştirirm gerçi siz bunu da beğenmeyebilirsiniz :))).içinizi rahatlatacaksa şunu da söyleyeyim faşizm ve nazizmle ilgim yok.
Kullanıcı avatarı
PhD

Mesaj PhD » 04 Kas 2012, 02:39

herkese hoşbulduk.
Kullanıcı avatarı
PhD

Mesaj 2fast4u » 04 Kas 2012, 08:28

Waffenss sayenizde nazi arastirmasi yaptik:) o donem komunizm den kacip nazilerin icinde birlik olusturan turk gruplar olduguna da okudum.elbette konuya yaklasiminiz cok farki acidan da olsa almanya da bile ss buyuk bir kesimin utanc yarasidir.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Bg17 » 02 Ara 2012, 10:39

waffenss yazdı:
Orca42 yazdı:Bugünün yazılarına bakarken nickinizi farkettim.

Bilmeyenler için;

nickimin ne olduğunu tabiki biliyorum ama siz sanırsam ss yapısını bilmiyorsunuz. ss ler waffen sipo gestapo gibi isimlerle ayrılırlar sipo ss ve gestapo ss sivil ve askeri rejim polisleri iken waffen ss askeri kanattır. şimdinin komandoları gibi iyi yetiştirilmiş cesur ve güçlü askerlerden oluşur.siyasetle yakın dirsek teması yoktur.ben tarihi severim.mitolojiyi de. savaş tarihine ilgim yüksektir ve waffen ss benim bildiğim en iyi askeri birliktir bende hep saygı uyandırmıştır.bunu siyasi bir obje olarak hiç görmedim.ama çok sıkıntı olursa Rommel olarak nickimi değiştirirm gerçi siz bunu da beğenmeyebilirsiniz :))).içinizi rahatlatacaksa şunu da söyleyeyim faşizm ve nazizmle ilgim yok.

Biraz gecte olsa ilgi alanim oldugu icin katilmak istedim tartismaya. Yanlis hatirlamiyorsa bahsettiginiz birlik sa yi ortadan kaldiran kolu.

Bu arada rommel su anda bile almanya da milli kahraman olarak kabul edilir. Ingilizlerin 2. Dunya savasinda hakkinda olum emri verdigi bir general, kaybettigi bir savas yok, tam bir askeri deha. Savas sonrasinda ortaya cikan gerceklere gore hitler suikastina karistigi icin olduruluyor (intihar etmesine izin veriliyor). Bence cok guzel bir nick olur
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj vmetin » 02 Ara 2012, 11:19

Waffen SS, SS in militer koludur, waffen zaten silah demek. İddialı bir nick. Öte yandan waffen ss gibi bir nick benim için rahatsız edici değil, Kampfgeschwader 54 gibi bir nick belki daha sivri olabilirdi.

Rommel tarihin büyük komutanlarındandır, tıpkı; Patton, McArtur, Omar Bradley, Halid Bin Velid, ve ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk gibi... ( Şimdi bazı arkadaşlar hemen celallenmesin bu gruplama sadece askeri zekalarından dolayı yazılmıştır. Yoksa Atatürk aynı zamanda büyük bir siyasetci ve devlet adamıdır. Rommel asker olarak başarılı olsa da siyaseti becerememesinin ceremesini hayatını vererek çelmiştir ;) )
Kullanıcı avatarı
vmetin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners