TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Neden Saat Takıyorsunuz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Neden Saat Takıyorsunuz?

Mesaj SeRxx » 04 Kas 2012, 02:08

vmetin yazdı:Ben saati daha ziyade bir aksesuar olarak seviyorum. Yani cep telefonunda da saat var olay saatin kaç olduğunu ogrenmekse.
Bana da 3 saat yeter.
1 Panerai 1 Rolex ve 1 jlc benim icin tamamdir

Omega'nın kalemi kırıldı beyler ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj ozymandias » 04 Kas 2012, 02:31

Benim henüz bir saatim olmadığı için bu soruyu cevaplayamayacağım ama şunu söyleyim ilk saatim elime geçer geçmez kendime çelik kordonlu spor bir saat bakmaya başlayacağım :shock: :o :thumbup:
...Yet, do thy worst, old Time: despite thy wrong,
My love shall in my verse ever live young
W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
ozymandias

Mesaj Frax » 04 Kas 2012, 03:06

Zamanı öğrenmek için saat takmak eylemi artık tedavülde yok. Aksesuar olarak takıyor herkes ama bunun içerisinde amaçları farklı elbette.

Ben mutlu olduğum için takıyorum. Zamanı saatten öğrenmek beni mutlu ediyor tek sebep bu. :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Terasus » 04 Kas 2012, 07:08

Ben de 3-4 tane kaliteli saatim olsun yeterli diyenlerdenim.. Haftaici/haftasonu, iyi moral/kotu moral vb. durumlara gore degistiririm saatleri.. Safir camli saat olmazsa olmaz bence..
Kullanıcı avatarı
Terasus

Mesaj 2fast4u » 04 Kas 2012, 08:33

Koleksiyon da olsa bir tanesi gozbebegidir ama ne aciki yenilerin gelmesi cok buyuk ihtimal oldugundan onunda tahti cok saglam degildir;) 2fast ...2012 de soylemis bu guzel atasozunu arkadaslar kusura bakmayin bu ara agaoglu 1453 reklamina cok takildim benim niye bir sozum yok dedim:)))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj SwissAuto » 04 Kas 2012, 09:37

asymptote a katiliyorum. Limitim 3. 2 haftaici 1 haftasonu seklinde....

Kutuda kullanilmadan yatirmaya kiyamiyorum.
:thumbup:
Kullanıcı avatarı
SwissAuto

Mesaj Baran » 04 Kas 2012, 10:33

Saat erkeğin vazgecilmez aksesuarı.Birsürü saat ve saatsever var ve tabiki farklı zevkler..Benım için idealı Rolex Panerai Gshock ve ORIS ile toplam 4 saat.Şunlardan sonra önüme 100 milyarlıkta saat gelse heves etmem.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj mucadeleci » 04 Kas 2012, 11:23

Saatin yerini kesinlikle telefon tutmuyor, bence bu konuyu böyle bilmek lazım, şöyle örnekleyeyim; Geçen günlerde arkadaşım saatimi çok beğendi bende kıymetini bileceğinden emin olduğum için saatimi kendisine hediye ettim, hali ile günün yarısından fazlasını kolumda saat olmadan geçirdim, otobüse bindim saati öğrenmek için cep telefonunu çıkart, bak, tuş kilidi v.s. epey meşakkatli, araba kullansak, direksiyonu bırak, telefona bak v.s. o başka meşakkat... Fakat kol saati öylemi ya, her daim görevde, günümüz hayat şartlarında zamanlama her zamanki kadar çok çok önemli ama eskiye nazaran iyi zamanlama daha zor ve kol saati de benim için burada devreye giriyor tüm önemi ile... Hiç aklımdan çıkmayan bir söz var :arrow: MalcolmX (el hac malik shabaz) diyor ki; Bir Müslümanın en önemli aksesuarı saatidir... Burada söze riayet etmemiz adına çok mühim bir vurgu var... "Hayat incelikler sanatı" diyerek cümlelerimi, başlık ile son derece alakalı bir cümle ile kapatmış olayım :)
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 173 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners